avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizita facut abuziv???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizita facut abuziv???

daca fostul sot,care are,conform hotararii judecatoresti,program de vizita la copil,stabilit de instanta,respectiv o zi in fiecare weekend,a inceput de o vreme sa mearga la gradinita copilului,il deranjeaza de la activitati,de la programul de masa si somn,mai mult,merge in unitatea respectiva insotit de concubina,se poate califica acest lucru ca fiind exercitat abuziv???
mentionez ca in 2 ani de gradinita nu a mers niciodata,nu a contribuit cu nimic,nu s-a interesat de activitatea copilului
mai mult,copilul refuza sa mearga dimineata la gradi ca vine femeia respectiva acolo
pot face ceva in sensul asta???? are dreptul sa faca asa ceva???? merci anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters193379 , utilizator 12:24, 23 Martie 2011
din moment ce nici macar hotararea nu o respecta,e specificat in hotarare ca are dreptul de a lua minorul in zilele si orele stabilite de instanta,la domiciliul lui,care a declarat ca este la al parintilor,cu parintii,insa copilul este dus la concubina,care are alt copil,nu se inteleg,.....are dreptul acesta????copilul nici nu ajunge macar la domiciliul parintilor,din care motiv as dori sa fac o sesizare la protectia copilului si la ipj...pot face acestea,imi ajuta ?????institutiile respective au fost de acord sa depun reclamatii la ambele,pentru a fi chemat si a i se pune in vedere
la politie puteti depune plangere pt nerespectarea hotararii jud.
daca dvs considerati ca aceste vizite il afecteaza pe copil, puteti sesiza si protectia copilului
TATAL,asa cum il numiti,a parasit domiciliul fara sa il intereseze absolut nimic,nici datorii nici copil,s-a mutat la alta femeie inca din timpul casatoriei,nu are rost sa aduc vb despre comportamentul si argoul folosit fata de mine,de fata cu copilul,halul de ebrietate in care venea la domiciliul meu,iar ceea ce face in prezent este,citez.....am sa iti arat eu tie'cine sunt eu si maica-mea',se foloseste de copil pt a ma rani pe mine
daca ati citit de la inceput,ati vazut ca acesta are zile stabilite de instanta,nu am ce sa ii 'ofer' eu in plus,
faptul ca incearca sa il integreze cu forta in familia concubinei,da,ma deranjeaza,sincer,am ingrijit copilul asta singura timp de 2 ani,fara sa il intereseze nimic,acu dintr-o data ,are un deosebit interes,ce sa spun,ia copilul bolnav,il aduce in ultimul hal,cand vine cu el este flamand,.....sincer ma doare suferinta copilului meu,nu faptul ca are alta familie,din contra ar trebui sa se canalizeze in alta directie,nu asupra mea in continuare,prin urmariri si hartuiri incontinue
parerea mea,
...si parerea mea.
mai exista posibilitatea , daca aveti probe (martori, poate va ajuta si autoritatea tutelara) ca nu se poarta cu cel mic cum trebuie si nu e in stare sa-l ingrijeasca, puteti cere in instanta modificarea programului de vizita.
puteti cere ca vizita sa se desfasoare la domiciliul copilului in prezenta dvs
iuliagorbanescu a scris:

daca fostul sot,care are,conform hotararii judecatoresti,program de vizita la copil,stabilit de instanta,respectiv o zi in fiecare weekend,a inceput de o vreme sa mearga la gradinita copilului,il deranjeaza de la activitati,de la programul de masa si somn,mai mult,merge in unitatea respectiva insotit de concubina,se poate califica acest lucru ca fiind exercitat abuziv???
mentionez ca in 2 ani de gradinita nu a mers niciodata,nu a contribuit cu nimic,nu s-a interesat de activitatea copilului
mai mult,copilul refuza sa mearga dimineata la gradi ca vine femeia respectiva acolo
pot face ceva in sensul asta???? are dreptul sa faca asa ceva???? merci anticipat

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Daca in programul de vizita nu este trecut punctul gradinita si orele la care merge dumnealui cu concubina, si copilul refuza prezenta lor. Eu va sfatui faceti o "plangere la politie sau chiar la parchet", cu mentiunea sa ea referinte de la personalul gradinitei, deasemeni D-voastra depuneti o cerere si copie dupa hotararea judecatoresca cu privire la vizita copilului. In cerere rugati sa fiti contactata in momentul cand fostul sot vine la gradinita si deranjeaza progromul educational al copilului.
Ar mai fi o solutie va adresati instantei pentru ai restructura programul de vizita cu interdictie de a fi cu concubina in preajma minorului. Deasemeni trebuie sa faceti dovada in instanta ca minorul este deranjat, stresat de prezenta tatalui cu concubina,,,oricum instanta va cerceta judecatoreste toate aspectele pe care d-voastra le ridicat. Nu mai lasati sa curga termene,,,este vorba de interesul minorului, adica al copilului d-voastra. Actiunile fostului sot, par a va sicana pe d-voastra, dar face foarte mult rau copilului. Deci; Atentie:O

Alte discuții în legătură

Influenta negativa a concubinei- program vizita minor ContSters193379 ContSters193379 intrebare,indoiala fostul sot,cu care am o relatie destul de tensionata,din motive independente de mine,faca si posteaza poze cu copilul nostru si concubina ... (vezi toată discuția)
Clarificare,as vrea sa imi spuna cineva exact ContSters193379 ContSters193379 daca in hotararea judecatoreasca este prevazut ca,fostul sot are dreptul sa ia minorul in timpul programului de vizita stabilit de instanta,respectiv o zi din ... (vezi toată discuția)
Imi face probleme fostul cu privire la programul de vizita al copilului ContSters193379 ContSters193379 Fostul sot a castigat in apel dreptul de a lua minorul la domiciliul sa,respectiv al parintilor,in cadrul programului stabilit de prima instanta,care nu i-a ... (vezi toată discuția)