daca fostul sot,care are,conform hotararii judecatoresti,program de vizita la copil,stabilit de instanta,respectiv o zi in fiecare weekend,a inceput de o vreme sa mearga la gradinita copilului,il deranjeaza de la activitati,de la programul de masa si somn,mai mult,merge in unitatea respectiva insotit de concubina,se poate califica acest lucru ca fiind exercitat abuziv???
mentionez ca in 2 ani de gradinita nu a mers niciodata,nu a contribuit cu nimic,nu s-a interesat de activitatea copilului
mai mult,copilul refuza sa mearga dimineata la gradi ca vine femeia respectiva acolo
pot face ceva in sensul asta???? are dreptul sa faca asa ceva???? merci anticipat
stiu articolul de lege,insa,din moment ce are zile alocate pentru relatii personale cu copilul,nu stiu daca se incadreaza in acest articol,are dreptul sa se intereseze,sa contribuie,insa nu sa il ridice de la masa cand se mananca,sa il scoata din pat pe hol in pijama......
..................iara doamna in chestiune,cred ca nu se incadreaza in nici un articol de lege,decat in legea bunului simt,pe care o incalca