avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizita facut abuziv???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizita facut abuziv???

daca fostul sot,care are,conform hotararii judecatoresti,program de vizita la copil,stabilit de instanta,respectiv o zi in fiecare weekend,a inceput de o vreme sa mearga la gradinita copilului,il deranjeaza de la activitati,de la programul de masa si somn,mai mult,merge in unitatea respectiva insotit de concubina,se poate califica acest lucru ca fiind exercitat abuziv???
mentionez ca in 2 ani de gradinita nu a mers niciodata,nu a contribuit cu nimic,nu s-a interesat de activitatea copilului
mai mult,copilul refuza sa mearga dimineata la gradi ca vine femeia respectiva acolo
pot face ceva in sensul asta???? are dreptul sa faca asa ceva???? merci anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters193379 , utilizator 12:24, 23 Martie 2011
este deranjat,mai ales ca ,concubina are un copil,mai mare ca al nostru,acel copil face tot posibilul ,cat este al nostru de fata,sa isi aroge primul loc,se lasa cu plansete,suparari,i-a spus copilului nostru in fata mea ca va veni tatal numai daca ii da el voie......e fara cuvinte ce se intampla
Doamna Iulia, va cred pe cuvant ca sunteti, atat Dvs. cat si copilul, intr-o situatie neplacuta din cauza comportamentului fostului Dvs. sot. Pentru a proteja interesul copilului, cred ca ati putea solicita, avand in vedere varsta frageda, vizitarea numai la domiciliul Dvs. Nu cred insa ca este corect ca Dvs sa va erijati in postura de "directoare" a vietii fostului Dvs. sot. "Concubina" de azi poate deveni sotia lui de maine, iar fiul acesteia, fiul lui vitreg. Ce veti face atunci? Veti solicita interdictie la sotie? Veti solicita ca tatal copilului Dvs sa nu il duca pe acesta acasa unde sunt sotia si fiul vitreg? Cred ca este traumatizanta situatia, dar faceti un efort si incercati sa delimitati exact care este cu adevarat interesul copilului Dvs.
Roxanaci a scris:

Doamna Iulia, va cred pe cuvant ca sunteti, atat Dvs. cat si copilul, intr-o situatie neplacuta din cauza comportamentului fostului Dvs. sot. Pentru a proteja interesul copilului, cred ca ati putea solicita, avand in vedere varsta frageda, vizitarea numai la domiciliul Dvs. Nu cred insa ca este corect ca Dvs sa va erijati in postura de "directoare" a vietii fostului Dvs. sot. "Concubina" de azi poate deveni sotia lui de maine, iar fiul acesteia, fiul lui vitreg. Ce veti face atunci? Veti solicita interdictie la sotie? Veti solicita ca tatal copilului Dvs sa nu il duca pe acesta acasa unde sunt sotia si fiul vitreg? Cred ca este traumatizanta situatia, dar faceti un efort si incercati sa delimitati exact care este cu adevarat interesul copilului Dvs.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Nu cred ca D-na IULIA se erijeaza in Directoarea fostului sot..Eu cred ca ea vede ca sunt incalcate unele dispozitii ale Hotararii judecatoresti. Mai mult din cele relatate, copilul este tot timpul sufocat de niste persoane pe care nu poate sa le suporta in prezenta sa si mamicii lui. Deasemeni probabil si manifestarile celor doua persoanr cauta sa-l puna intr-o inferioritate, si copilul simte acest lucru.. Intr-o astfel de situatie, instanta oricand poate restructura programul de vizita cu unele restrictii pe care numai IULIA le poate cere si consemnate si in raportul Autoritatii Tutelare..
Eu ii doresc lui iUlia succes si sa-si rezolve cat mai repede problema copilului..:((
Nota 10 ,domnule Manole,ati inteles exact care problema ma preocupa,sincer cand am aflat ca are alta femeie chiar m-am bucurat,presupunand ca acest fapt il va canaliza in o alta directie decat sa ma tracaseze incontinuu pe mine.Din pacate insa,nu se intampla acest lucru,din contra,de cand este cu aceasta femeie,lucrurile au degenerat mai rau decat erau inainte intre noi,nu ma pot intelege in nici un mod cu el,fapt ce ma face sa imi pun intrebarea ce urmareste respectiva femeie,mai mult decat sa creeze continuu o stare conflictuala fata de mine.O alta mare problema care ma ingrijoreaza si nu am avut curaj sa o spun public este ca doamna in cauza a lucrat asistenta la farmacia spitalului de psihiatrie,.....no comment,insa de cand merge copilul la ea,se plange constant de dureri de cap,de burta.
Deci concubina otraveste copilul? Q.E.D.

Alte discuții în legătură

Influenta negativa a concubinei- program vizita minor ContSters193379 ContSters193379 intrebare,indoiala fostul sot,cu care am o relatie destul de tensionata,din motive independente de mine,faca si posteaza poze cu copilul nostru si concubina ... (vezi toată discuția)
Clarificare,as vrea sa imi spuna cineva exact ContSters193379 ContSters193379 daca in hotararea judecatoreasca este prevazut ca,fostul sot are dreptul sa ia minorul in timpul programului de vizita stabilit de instanta,respectiv o zi din ... (vezi toată discuția)
Imi face probleme fostul cu privire la programul de vizita al copilului ContSters193379 ContSters193379 Fostul sot a castigat in apel dreptul de a lua minorul la domiciliul sa,respectiv al parintilor,in cadrul programului stabilit de prima instanta,care nu i-a ... (vezi toată discuția)