Roxanaci a scris:
Doamna Iulia, va cred pe cuvant ca sunteti, atat Dvs. cat si copilul, intr-o situatie neplacuta din cauza comportamentului fostului Dvs. sot. Pentru a proteja interesul copilului, cred ca ati putea solicita, avand in vedere varsta frageda, vizitarea numai la domiciliul Dvs. Nu cred insa ca este corect ca Dvs sa va erijati in postura de "directoare" a vietii fostului Dvs. sot. "Concubina" de azi poate deveni sotia lui de maine, iar fiul acesteia, fiul lui vitreg. Ce veti face atunci? Veti solicita interdictie la sotie? Veti solicita ca tatal copilului Dvs sa nu il duca pe acesta acasa unde sunt sotia si fiul vitreg? Cred ca este traumatizanta situatia, dar faceti un efort si incercati sa delimitati exact care este cu adevarat interesul copilului Dvs.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Nu cred ca D-na IULIA se erijeaza in Directoarea fostului sot..Eu cred ca ea vede ca sunt incalcate unele dispozitii ale Hotararii judecatoresti. Mai mult din cele relatate, copilul este tot timpul sufocat de niste persoane pe care nu poate sa le suporta in prezenta sa si mamicii lui. Deasemeni probabil si manifestarile celor doua persoanr cauta sa-l puna intr-o inferioritate, si copilul simte acest lucru.. Intr-o astfel de situatie, instanta oricand poate restructura programul de vizita cu unele restrictii pe care numai IULIA le poate cere si consemnate si in raportul Autoritatii Tutelare..
Eu ii doresc lui iUlia succes si sa-si rezolve cat mai repede problema copilului..:((