avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daca am ramas cu un semn vizibil din urma accidentului ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daca am ramas cu un semn vizibil din urma accidentului auto ,an frunte este slutire?

asa ceva nu se ancadreaza la vatamare corporala grava chiar daca nu am peste 60 de zile de iml? nu e art 182cod penal?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 21:52, 26 Martie 2011
am 18zile de la iml ce trebuie sa spuna alceva legistul?ceva an legatura cu semnulde pe frunte? cumpot primi o copie acertificatului iml?desi eu amplatit iml nu vor sa ami dea si mie o copie ?de ce?
Pe raportul emis de IML , mai apare si faptul ca a fost pus sau nu viata in pericol ( primejdie ) . Daca DA , indiferent de zile de IM se considera vatamare grava . Daca vati dus singur la IML trebuie sa va elibereze ptr Dvs , iar daca ati fost trimis de Politie , raportul se trimite la Politie . Daca nu va da o copie Politia , invocand ca este un document de cercetare penala , trebuie sa depuneti o cerere la procurorul care supravegheaza cercetarile si veti primi un raspuns in maxim 30 de zile , deoarece nu este un document care sa afecteze stadiul cercetarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca partea vatamata refuza sa mearga la iml? catalin05 catalin05 Accident rutier: 4 victime: 1. vinovatul... 2. 50 de zile ingrijiri medicale de la IML, a declarat ca nu depune plangere = rezolvat :) 3. taieturi pe ... (vezi toată discuția)
Lovire, violenta sau vatamare? ContSters40958 ContSters40958 Buna ziua.Va scriu in speranta ca primesc un sfat de la dvs.In urma cu aproape 3sapt intr-o incaierare cu 2 tipi am fost muscat de fata de unul dintre ei ... (vezi toată discuția)
Vatamarea corporala ! alexsisco alexsisco [b]Buna seara , vreau si eu sa stiu care este distinctia dintre vatamare corporala si vatamare corporala grava ?[/b] (vezi toată discuția)