avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... orice sfat e binevenit!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

orice sfat e binevenit!!!

am absovit anul trecut facultatea de drept si pana in momentul de fata nu am realizat nimic cu viata mea , nu mi-am gasit nici macar un loc de munca..., sunt total dezorientata ...iar orice decizie as lua trebuie sa tin cont de faptul ca nu prea pot sa stau mult timp departe de casa (anume craiova), din anumite motive. m-am gandit sa incerc anul acesta la SNG ,dar nu stiu cum se desfasoara activitatea in cadrul SNG? ma poate lamuri cineva care cunoaste cum sta treaba cu cursurile sau activitatile desfasurate aici?
orice alta indrumare e binevenita si utila pentru mine!
cu tot respectul va multumesc!
Draga Avocatkitten :hm:....e f. usor sa dai sfaturi de-asta puerile!! Spui ca esti o avocata de succes...cum se face ca nu te-ai putut concentra nici macar sa raspunzi la intrebarea colegei din Craiova? Daca stie cineva ce presupune admiterea la Scoala Nationala de Grefieri....
georgeserban a scris:

Aceasta profesie presupune o perpetua perfectionare, de aceea va trebui sa va daruiti ei mult din timpul dvs. liber, cu toate acestea daca nu doriti sa excelati in domeniu, va puteti gasi un post mai usor in cadrul unei primarii sau a unei firme mai mici si fara pretentii deosebite.


Mai toate profesiile presupun asa ceva...
Un stimat profesor universitar imi spunea ca nu e jurist acela care nu citeste in fiecare zi cateva ceva din acest domeniu. Trebuie sa fi intotdeauna la curent cu ultimele noutati, sa te perfectionezi continuu. Este o meserie in care studiezi pana iesi la pensie. B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elev liceu interesat de avocatura de business Vlad_93 Vlad_93 Buna seara, Sunt elev in clasa a 11-a in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase colegii din capitala. Am decis ca este timpul sa aleg pe ce drum sa o ... (vezi toată discuția)
Sng - meritã încercat !! zz-man zz-man Sng înseamnă ªcoala Naţională de Grefieri şi puteţi ajunge grefieri. Sunt unul care încearca an de an la INM - până acum fără succes. Anul ... (vezi toată discuția)
De ce nu avem dreptul sa dam si noi, cei fara studii juridice, la sng? miselina miselina Buna ziua. Am o intrebare care ma macina de ceva timp: de ce nu avem dreptul sa dam si noi , cei fara studii juridice , la SNG ? Dupa cate stiu eu , ... (vezi toată discuția)