avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sistarea furnizarii apei reci
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sistarea furnizarii apei reci

Se poate sista furnizarea apei reci de catre asociatia de proprietari catre un aingur apartament daca acesta are restante la plata intretinerii?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:21, 24 Octombrie 2012
Deci...administratora la ora actuala se plimba cu masinile in functie de vremea de afara...presedintele care era atunci...imediat dupa plecare administratorei,si-a cumparat apartament...cenzor,comitet executiv...cine sunt acestia?....noi stim numai ca platim salariile acestora,in rest nu i-a vazut nimeni la fata....deci in concluzie nici azi nu a venit cisterna fiind a 5a zi consecutiva.Chiar credeti ca doare pe cineva? Eu nu cred....Daca durea se facea ceva...noi suntem prea mici ca sa actionam...aici e ca in codru...toata lumea face ce vrea si pana la urma cei mici au de suferit...
Daca este acordul Adunarii Generale se poate sista apa la un singur locatar ?
Da si in masura in care tehnic este posibil.
Furnizarea apei se poate sista si fara hotararea adunarii generale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)
Restante apa nova iogene iogene asociatia de proprietari poate opri apa rece proprietarilor care refuza sa-si achite cotele de intretinere? (vezi toată discuția)
Debransare de la apa curenta lirei11 lirei11 Buna ziua. Doresc sa stiu daca legal, comitetul executiv poate hotara debransarea de la apa curenta a unui apartament in care teoretic nu sta nimeni , ... (vezi toată discuția)