avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme infiintare societate prin avocat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme infiintare societate prin avocat

Salut,
Am o mica problema cu o infiintare de societate, prin intermediul unui cabinet de avocatura.
Avocatul imi spune ca a depus toate actele, si ca de la registru s-au reclamat 2 probleme (pe care eu din pacate nu le-am putu verifica veridicitatea):
- actul de spatiu nu mentioneaza ca adresa pentru sediu social este o vila, in timp ce acordul de asociati, buletinul si contractul de comodat mentioneaza asta
- actul de spatiu nu mentioneaza ca s-au predat lucrarile de constructie a imobilului (sau ceva de genul)

Initial avocatul mi-a spus ca sa il sun in 2 zile dupa ora 12, il sun, ma amana, dupa ce ma amana il sun iar, si nu mai raspunde la telefon, ca apoi cand reusesc in final sa dau de el sa imi spuna ca e gata in inca 3-4 zile, si ca dureaza atat tocmai din cauza celor 2 probleme de mai sus, spunand ca in mod normal astfel de probleme cu actul de spatiu generaza intarzieri de 5 saptamani.

Intreb si eu acum, cele 2 probleme pot intarzia un dosar de infiinare firma? si daca da, chiar cu 5 saptamani?!
Inafara de un scandal monstru si o reclamatie la barou... nu prea vad ce. Adica il puteti da in judecata si sa-i cereti daune, dar asta dureaza, presupune taxare la valoarea cererii, si nu e indicat sa o faceti fara alt avocat. Avand in vedere ca suma e mica, nu se justifica efortul, parerea mea!

Ar trebui macar sa va ajute sa recuperati actele "depuse" initial, ca sa nu mai treceti inca o data prin faza asta.
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat - sediu social dutch dutch Vreau sa infiintez un SRL cu sediul social in apartamentul parintilor mei cu care sa inchei un contract de comodat. As vrea sa stiu daca ei se supun unui risc ... (vezi toată discuția)
Deschidere pc lucru societate in curs de infiintare adela05 adela05 In dosarul de infiintare a unui SRL, daca vreau sa am si un pc de lucru, depun ctr de comodat pt pc de lucru (si ctr este intre propietar si srl in curs de ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)