Salut,
Am o mica problema cu o infiintare de societate, prin intermediul unui cabinet de avocatura.
Avocatul imi spune ca a depus toate actele, si ca de la registru s-au reclamat 2 probleme (pe care eu din pacate nu le-am putu verifica veridicitatea):
- actul de spatiu nu mentioneaza ca adresa pentru sediu social este o vila, in timp ce acordul de asociati, buletinul si contractul de comodat mentioneaza asta
- actul de spatiu nu mentioneaza ca s-au predat lucrarile de constructie a imobilului (sau ceva de genul)
Initial avocatul mi-a spus ca sa il sun in 2 zile dupa ora 12, il sun, ma amana, dupa ce ma amana il sun iar, si nu mai raspunde la telefon, ca apoi cand reusesc in final sa dau de el sa imi spuna ca e gata in inca 3-4 zile, si ca dureaza atat tocmai din cauza celor 2 probleme de mai sus, spunand ca in mod normal astfel de probleme cu actul de spatiu generaza intarzieri de 5 saptamani.
Intreb si eu acum, cele 2 probleme pot intarzia un dosar de infiinare firma? si daca da, chiar cu 5 saptamani?!
Inafara de un scandal monstru si o reclamatie la barou... nu prea vad ce. Adica il puteti da in judecata si sa-i cereti daune, dar asta dureaza, presupune taxare la valoarea cererii, si nu e indicat sa o faceti fara alt avocat. Avand in vedere ca suma e mica, nu se justifica efortul, parerea mea!
Ar trebui macar sa va ajute sa recuperati actele "depuse" initial, ca sa nu mai treceti inca o data prin faza asta.