avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptie

as dori informatii despre adoptarea unui copil orfan din japonia
trebuie sa cunoasteti legislatia prevazuta in domeniul adoptiei din japonia.fiecare tara are regulile ei proprii in aceasta privinta.eventual luati legatura cu ambasada japoniei si rugati sa va puna la dispozitie legislatia lor ce priveste acest domeniu.
Trebuie sa luati legatura cu consulatul Romaniei la Tokio pentru detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat pentru furt in elvetia ContSters305403 ContSters305403 buna seara am si eu o problema logodnicul meu a fost arestat in elvetia luni noaptea la ora 3,de atunci nu stiu nimic de el am aflat ca este arestat de la ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului meu anaalissea anaalissea eu si prietenul meu traim in germania.avem un copil d aproape 2 ani impreuna,iar copilul poarta numele lui de familie.as putea sa plec cu copilul in romania ... (vezi toată discuția)
Prietena mea are nevoie de voi ajutati-o va rog madalina budeanu madalina budeanu ma numesc budeanu madalina si am o prietena care a dat de o belea mare sotul iei a prins o cursa in grecia cu tirul si el a plecat fara sa stie ce transporta ... (vezi toată discuția)