avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLINGERI PENALE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLINGERI PENALE

Am depus o sesizare de peste 1 an la politie . Acum 2 luni am depus sesizare la procuratura dar care ajunge tot la politie . Cazul nu este cercetat asa cum cere art. 3 art. 4 c.p.p. Nu mi se comunica motivul pentru care nu poate incepe procesul penal . Am martori posed acte doveditoare totusi intirzie prea mult solutionarea acestor sesizari .
UNDE asi putea depune sesizare pentru rezolvarea acestui caz .
Cel mai recent răspuns: dan_mihutiu , utilizator 08:12, 19 Aprilie 2011
Unii dintre acesti "militieni rurali" chiar se comporta ca pe mosia parintilor...
In cazul de fata,singura solutie este cea aratata mai sus,cele 4 puncte,eventual inca o sesizare la ministrul de interne.
Numai asa se poate urgenta solutionarea plangerii domnului. Pana nu se pun in miscare aceste foruri,cei pe plan local nu misca un deget... nu au timp... poate sunt la o...DUSCA,etc. X-(X-(X-(
Asa se intampla,pana se vor lua masuri draconice impotriva celor ce nu-si fac datoria. Sa fie destituiti imediat ! Apoi,sa vedeti cum vor alerga prin sat sa-si faca treaba... Practic,isi bat joc de omul de rand. Sigur,acest om,cu plangerea,nu reprezinta un potential pericol ptr. militienii din sat,sigur il cunosc militienii si stiu ca nu se pricepe la legi,petitii,plangeri administrative, etc.
Eu,in situatii similare,am reusit sa le diminuez salariul cu 15% pe 3 luni.Dar,greu. Insa,nu imposibil ! Daca ar face toata lumea asa...sa-i vedeti cum isi fac datoria si vor uita sa tot ceara bani mai multi,majorari salariale,etc.
Mi-e scarba de astfel de oameni...X-(
(apropos: si seful de post,tot functionar public este si se supune acelorasi legi ca orice functionar public. Mai mult,se afla in serviciul cetatenilor si nu invers,insa unii nu mai retin astfel de amanunte. Acelora,le-as sugera sa faca o cura cu LECITINA,ca au neaparata nevoie.)
As fi curios,sa aflu despre ce localitate este vorba,unde se pot petrece astfel de mojicii...! Vad ca nesimtirea este o virtute ptr.unii "militieni"...
O zi buna.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
gigelas, utilizator
Din pacate toti se cred pe mosia lor, politisti, procurori, judecatori.....
avvalentina a scris:

Din pacate toti se cred pe mosia lor, politisti, procurori, judecatori.....

Da,aveti perfecta dreptate ! Eu,m-am limitat doar la "militienii rurali",in acest articol.
Dar,in scurt timp,voi da publicitatii un caz de "fabricare a unui dosar penal" - implicati fiind politisti,procurori,judecatori. Am toata documentatia si vreau sa iasa o emisiune televizata, avand invitati "de soi",precum procurorul general al Romaniei,ministrul justitiei,un reprezentant al inspectiei judiciare din CSM,etc.etc.
Atunci,vreau sa vad cum ii vor mai putea face scapati pe trepadusii implicati in acel caz !!! Niste derbedei,care au profitat de functiile lor si au fabricat un dosar penal,din razbunare ! Dobitoci de ultima spita...nu am cuvinte in vocabular,mai josnice decat acestea... Reziduuri sociale...poate vad acest mesaj si fac vreo imprudenta,ca abia ii astept !
O zi buna.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
gigelas, utilizator
Ma bucur ca nu sunt sigur pe "baricade" in confruntarea "cetatenul liber versus lefegiul de stat". :D Deocamdata in versiune intelectuala. Desi in decembrie '89 a functionat cu succces chiar si versiunea "cetateanul liber versus cadrele armatei". Cum? Simplu: Daca ieseau din cazarma cu armament ramaneau singuri, noi aveam adresele de domiciliu ale cadrelor de comanda si sticle cu benzina pregatite pentru familiile lor. Stiau, i-am informat. Asa ca la noi n-au iesit nici cand a ars primaria :yeah: Rock and Roll, nu beeee...
Probabil, prin alte locuri, unii doresc "replay" :offtopic:
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
ContSters184021, utilizator
@ convict pina la masuri de protest extreme incearca o petitie on line pe siteul ministerului adm. si internelor [ link extern ]
la mine a functionat, au raspuns neasteptat de promt (eu nu ma asteptam la nici un raspuns, sincer) si au dispus de la bucuresti o cercetare interna.
adresa de email este: petitii@mira.gov.ro

Alte discuții în legătură

Sesizare fara numar inregistrare sau respinsa aelemarac aelemarac Buna ziua, 1. Este normal ca o sesizare adresata unui politist (sef de post) dintr-un sat sa nu primeasca numar de inregistrare, si, la procuratura orasului ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face cand politia nu-si face datoria? Ruzena Ruzena Buna ziua, va rog frumos sa ma sfatuiti daca se poate. E vorba de un sat uitat de lume unde avem si noi o casa de vacanta. Din moment ce nu locuieste nimeni ... (vezi toată discuția)
Durata rezolvare plangeri penala ContSters210520 ContSters210520 Cunoasteti cazuri de plangeri penale nerezolvate in mai mult de 2 (doi) ani si 4 (patru) luni, cu toate interventiile posibile ? Ce poate fi facut in acest ... (vezi toată discuția)