avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLINGERI PENALE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLINGERI PENALE

Am depus o sesizare de peste 1 an la politie . Acum 2 luni am depus sesizare la procuratura dar care ajunge tot la politie . Cazul nu este cercetat asa cum cere art. 3 art. 4 c.p.p. Nu mi se comunica motivul pentru care nu poate incepe procesul penal . Am martori posed acte doveditoare totusi intirzie prea mult solutionarea acestor sesizari .
UNDE asi putea depune sesizare pentru rezolvarea acestui caz .
Cel mai recent răspuns: dan_mihutiu , utilizator 08:12, 19 Aprilie 2011
convict a scris:

Am depus o sesizare de peste 1 an la politie . Acum 2 luni am depus sesizare la procuratura dar care ajunge tot la politie . Cazul nu este cercetat asa cum cere art. 3 art. 4 c.p.p. Nu mi se comunica motivul pentru care nu poate incepe procesul penal . Am martori posed acte doveditoare totusi intirzie prea mult solutionarea acestor sesizari .
UNDE asi putea depune sesizare pentru rezolvarea acestui caz .

Ce anume ati sesizat? O fapta penala? In caz afirmativ faceti plangere de tergiversare a cercetarilor la parchetul de care apartineti!
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
dan_mihutiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare fara numar inregistrare sau respinsa aelemarac aelemarac Buna ziua, 1. Este normal ca o sesizare adresata unui politist (sef de post) dintr-un sat sa nu primeasca numar de inregistrare, si, la procuratura orasului ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face cand politia nu-si face datoria? Ruzena Ruzena Buna ziua, va rog frumos sa ma sfatuiti daca se poate. E vorba de un sat uitat de lume unde avem si noi o casa de vacanta. Din moment ce nu locuieste nimeni ... (vezi toată discuția)
Durata rezolvare plangeri penala ContSters210520 ContSters210520 Cunoasteti cazuri de plangeri penale nerezolvate in mai mult de 2 (doi) ani si 4 (patru) luni, cu toate interventiile posibile ? Ce poate fi facut in acest ... (vezi toată discuția)