avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire cladire dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire cladire dauna totala

am o cladire pe firma si a avut loc o dauna totala a acesteia eu nu am avut asigurare ,asigurare a avut cel care a produs evenimentul .Va rog sa ma lamuriti cine trebuie sa ma despagubeasca asiguratorul sau asiguratul sau asiguratorul ma poate despagubi pe mine direct ? Nu stiti cam cit dureaza asiguratorul mi-a cerut tot felul de acte expertiza devize demolare - reconstructie (acum sunt pe rol).
Cel mai recent răspuns: asnico2005 , utilizator 16:46, 9 Aprilie 2011
dauna totala ( este afectata din fundatie si o parte din cladire este demolata partial un zid acoperisul) la cladire s-a produs ca urmare a unei explozii executate la un turn respectiv suflul si bucati din respectivul turn au afectat aceasta cladire.Eu proprietarul cladirii nu am avut asigurare cel care a executat explozia a avut asigurare.Va multumesc anticipat
depinde de asigurare...,riscurile acoperite...,eu merg pe varianta instantei
Iar ne fortati sa ghicim si atunci o facem!
Presupun ca executantul este autorizat pentru lucrari de demolare prin inplozie, folosind substante explozive.de regula, acestia au asigurare pentru daune civile si ca urmare asiguratorul din acest motiv evalueaza cu ajutorul dv. pagubele, pe care le va plati ca reparatii sau ca suma oferita pentru executia lucrarilor in regie proprie.Daca nu va va satisface suma, tot in instanta ajungeti sa o pretindeti de la vinovat.
da aveti dreptate, dar eu pot cere o suma care o vreau dar asiguratorul imi poate cere devize pt justificarea sumei respective multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ff urgent lamurire in legatura cu asigurare terte persoane cladire pt terte persoane asnico2005 asnico2005 Am o cladire pe firma si in urma unei explozii facute de o persoana juridica numita in continuare 1 aceasta cladire a fost avariata 90% conform expertizei pe ... (vezi toată discuția)
Asigurarea pentru inundatii alex8001 alex8001 Buna ziua. Ma intereseaza o asemenea asigurare, dar nu in caz de calamitati. Vreau sa ma asigur pentru cazul in care vecinul ma inunda sau eu inund un vecin. ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata societate asigurari maque maque Buna seara, La inceputul lunii Decembrie, anul trecut am avut un accident rutier in urma caruia autoturismul pe care il conduceam a fost avariat. Autoturismul ... (vezi toată discuția)