avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si custodie copil 4 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si custodie copil 4 ani

Buna ziua,
Sunt casatorita cu sotul meu de 4 ani din pacate nu ne mai intelegem din varii motive,el de 2 ani de zile nu serveste la servici decat ocazional si asta fara carte de munca in timp ce eu muncesc de dimineata pana seara,acasa isi petrece foarte mult timp jucandu-se pe calculator si sincer in timp atractia s-a dus si consider ca nu putem sta intr-o relatie doar din complezenta. Imi doresc sa divortez insa imi e teama sa nu imi ia fetita de 4 ani. El este un om foarte incapatanat si foarte dusmanos.
mentionez ca locuim cu parintii mei in curte intr-o casa separata cu 3 camere dar tot pe numele lor insa la 30 km de bucuresti iar casa lui este la parintii lui unde locuiesc mama lui cu tatal bolnav de diabet si sora lui cu amantul., in apartament de 4 camere.
mai am de mentionat ca trecutul meu pana sa ma casatoresc cu el nu a fost foarte roz. o perioada de cateva luni am lucrat ptr productii de adulti ceea ce nu s-a mai repetat insa de atunci.
intrebarea mea ar fi daca are vreo sansa sa imi ia fetita.
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: dtamaria , utilizator 17:32, 1 Aprilie 2011
copilul nu poate fi luat de langa mama decat pentru motive foarte bine intemeiate. din ce scrieti, nu exista acestea. vorbim de abandon, rele tratamente aplicate minorului... comportamentul dvs anterior nu poate influenta o decizie in acest sens.
are vreo relevanta faptul ca buletinele noastre sunt la locuinta lui insa noi de 3 ani locuim in casa parintilor mei? ma poate baga la parasire de domiciliu conjugal? in trecut am avut o aventura de cateva zile si a aflat...se poate folosi de asta?
imi e foarte teama...de el...nu vreau sa imi pierd copilul...si asta e motivul ptr care am mai stat langa el
stati linistita acolo unde va aflati,nu veti pierde copilul
va multumesc mult.

o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor dtamaria dtamaria buna ziua, Sunt o mamica disperata care nu stie ce sa mai faca. Vreau sa divortez se sotul meu si pana acum mi-a fost teama, avem o fetita de 3 ani si 7 luni ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana angela12 angela12 :help: Buna ziua ,as dori sa aflu daca in cazul meu as putea obtine alocatie europeana ptr. fetita mea .Eu si fetita santem inapoi din Germania in Ro din luna ... (vezi toată discuția)
Sotie alcoolica constantin2015 constantin2015 Buna ziua, Doresc sa imi expun problema mea. Sunt casatorit de aprox 11 ani, avem impreuna doi copii, un baiat de 9 ani si o fetita de 2 ani si jumatate. ... (vezi toată discuția)