Buna ziua, as avea o intrebare : eu am depus la parchet o plangere penala (art. 222 cpp), pe 30.03.2011 a fost judecarea pe fond, martorii mei nu au fost audiati dar martorii acuzatului au fost ascultati dar ei au devenit intimati. L-am intrebat pe avocatul meu si el mi-a raspuns " Martorii propusi nu sunt citati in procedura plangerii prealabile intrucat in aceasta procedura nu permite audierea de martorii." Mentin ca eu am facut o plangere penala nu una prealabila. Poate cineva sa mi spuna daca este adevarata aceasta afirmatie si de ce plangerea penala s-a transformat in prealabila in prima instanta? Avocatul are dreptul, fara sa ma instiinteze, sa schimbe procedura?
Stimate domn r.gabi acum cu aceasta sentinta definitiva a judecatoriei (vazuta legea nr. 202/2010) ce posibilitati as mai avea, curte de apel, de casatie sau CEDO? As vrea sa mi spuneti ce cale sa urmez.
Multumesc mult.
Stimate domn multumesc pentru raspuns, as vrea sa stiu numai calea pe care trebuie sa o iau. In ceea ce priveste astept raspunsul de la doamna avocata, eu i-am trimis toate documentele.
Plangere penala
gabi40bv
Buna ziua,
Ce inseamna \\"plangere penala\\", ce presupune ea, care sunt pasii ce trebuie urmati pt a face un astfel de demers, in ce conditii poate fi depusa ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati
comar
Am si eu o intrebare care ma poate ajuta va rog frumos.
Seful meu vrea sa cheme in judecata pe niste angajati de ai lui pt calomnie, amenintare, marturie ... (vezi toată discuția)
Amenintare
Sandy11
Buna ziua am colaborat cu politia si cu ajutorul meu au inchis 2 traficati de droguri care dupa o luna au iesit.
Am primit amenintari de la prietenii acestora ... (vezi toată discuția)