avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical - cod gresit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical - cod gresit

Medicul a acordat concediu medical fara sa specifice ca e urgenta, iar codul bolii este "obisnuita" pentru un diagnostic (cod boala 726) care se regaseste in lista bolilor cu acordare indemnizatie 100% din Hotararea 1186/2000. Este corect? Ce se poate face in caz de greseala? Am observat treaba asta ulterior predarii lui.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
goplanet, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 12:53, 4 Aprilie 2011
Buna ziua,

trimiteti concediul spre corectare catre doctorul care l-a eliberat. Oricum, medicina muncii nu vizeaza concediile medicale incorecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

concediu medical vali cracana vali cracana Cu cat la suta se plateste certificatul medical cu codul 321 si 325 (vezi toată discuția)
Cod diagnostic și cod indemnizatie concediu medical vulpys vulpys Bună seara. Am.o nelămurire. Este a doua oară când mi se întâmpla și e neplăcut sa fiu purtata pe drumuri. Mi s a refuzat concediu medical din ... (vezi toată discuția)
Plata concedii medicale initiale cu acelasi cod de diagnostic bachmann bachmann Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o angajata mi-a prezentat 2 CM consecutive , cate 5 zile fiecare, cu acelasi cod de dignostic, ... (vezi toată discuția)