avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii adeverinta de salariat pentru concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

adeverinta de salariat pentru concediu medical

Buna ziua,

am un coleg care saracul a suferit o operatie si este in concediu medical din ianuarie. M-a tampit (si nu e vina lui) cu adeverintele de salariat. Repet, din 3 ianuarie este in medical in continuu. Si cu toate astea, de fiecare data cand se duce la control (la 5 zile sau la 10 zile) trebuie sa-i eliberez o adeverinta cum ca este salariatul societatii si ca a beneficiat de x zile de concediu medical. Si trebuie sa-i dau 2 astfel de adeverinte de fiecare data (una ptr medicul de familie si una pentru specialist). E corect???? Pai eu sunt angajata colegului? Lucrez numai pentru el? De ce nu stiu medicii cate zile de concediu i-au dat omului????
Doar nu l-oi da afara in timp ce este in concediu medical??? Care este ratiunea acestor hartii cretine? Stie cineva sa-mi explice? Ma repet, nu este vina colegului. Dar sistemul asta al nostru nu se simplifica deloc?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 17:07, 4 Aprilie 2011
Ati intuit exact, nu este vina colegului dar daca se cer astfel de adeverinte angajatorul trebuie sa le elibereze prin personale responsabile. Evidenta corecta a nr. de zile de concediu medical o are medicul de familie si serv. Resurse umane din firma dv. dar numai angajatorul poate confirma la zi situatia salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea si plata de catre angajator a concediilor medicale sorinpricop sorinpricop Sunt unul dintre miile de angajati ai unei Companii Nationala cu capital majoritar de stat. Din data de 08 Ianuarie 2014 ma aflu in concediu medical. La ... (vezi toată discuția)
Eroare calcul zile calendaristice de concediu medical Georgeta Hriscu Georgeta Hriscu Buna ziua ! Am eliberat , in luna decembrie o adeverinta cu numarul de zile de concediu medical din ultimele 12 luni. Am calculat cu o zi mai putin (65 in loc ... (vezi toată discuția)
Probleme servici isabe isabe Buna ziua, Am si eu o problema la noul loc de munca, sunt angajata de aprox. 2 luni , am racit foarte tare si am si am si probleme cu stomacul si nu am ... (vezi toată discuția)