avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... declasare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

declasare

unde pot gasi si eu un model de declasare a bunurilor materiale ale asociatiei?
Ei, model de document de declasare... Intocmesti un proces-verbal, chiar asa - privind declasarea urmatoerelor... ce ai pe-acolo, o coada de lopata, o matura cu 3 fire, o carpa de sters praful...
Este posibil sa ai si materiale mai importante, noi am renuntat la un moment dat la stingatoarele de incendiu care dupa 20 de ani erau numai de decor prin scari, dar mai sunt si altele. Oricum, sunt si materiale consumabile care nu trebuiesc declasate cu PV.
Comisia: com. executiv, com. cenzori, admin.
Pentru scoaterea din evidenta contabila a obiectelor de inventar declasate, se intocmeste un proces verbal semnat de o comisie numita de presedinte sau semnat de cei care conduc si administreaza asociatia. Se pot, eventual, adauga explicatii referitoare la modul de valorificare a acestora (deseuri, domnatii...)

In dreapta acestei pagini, la Documente utiole, gasiti un model.
www.avocatnet.ro/content/con...

Si tot acolo, inca un model postat de @sacalu09
www.avocatnet.ro/content/con...
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivare documente financiar- contabile shushu1974 shushu1974 Ce fac cu documentele dupa ce trec cei 10 ani in care sunt obligata sa ii pastrez? Ce obligatie legala am? Le pot arunca pur si simplu dupa trecerea celor 10 ... (vezi toată discuția)
Abatere disciplinara delia25 delia25 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un model de proces verbal pt abatere disciplinara. Multumesc! (vezi toată discuția)
Amortizare laptop cristian_conea cristian_conea Ca titular al unei Intrepr.Individ. am achizitionat un laptop in sept.2010 (mijloc fix). Am intocmit fisa mijlocului fix in care am precizat durata de ... (vezi toată discuția)