avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... inregistrare profesie liberala?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

inregistrare profesie liberala?

Buna ziua,
Zilele trecute puneam o intrebare in legatura cu sediul pfa. Acum insa cautand pe net mai multe informatii aflu ca profesiile liberale(sunt medic veterinar), pot sa se inregistreze numai la finante nu la reg. comertului cum fac pfa-urile. Apoi am aflat ca pfa nu poate angaja.In cazul inregistrarii la fisc ca profesie liberala si functionand apoi ca si cabinet veterinar individual pot angaja? care este procedura?
Cel mai recent răspuns: sovid , utilizator 09:05, 13 Aprilie 2011
va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare ca pfi raduiulian raduiulian Buna ziua, Sunt medic veterinar si cercetator. As dori sa devin independent pentru a presta servicii de consultanta si profesionale. Pot sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Srl si/sau cabinet medical individual oms oms Buna ziua. Numele meu este Marius, sunt medic veterinar, nou pe acest forum si sunt in urmatoarea situatie: sunt asociat unic la un SRL cu cod CAEN 7500 ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare pfa bithas bithas buna ziua, sunt medic si am infiintat PFA in vederea deschiderii unui Cabinet Medical Individual. Am nevoie sa colaborez cu un asistent medical (angajat la ... (vezi toată discuția)