avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum fortez avocatul sa depuna toti banii pe care i-am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum fortez avocatul sa depuna toti banii pe care i-am dat pentru taxa timbru?

am dat bani 26 mil ptr.taxa timbru avocatului.
l-am verificat intrucit se apropie data de judecata si apar 7 mil.el zice ca i-a depus ,ca avem destui,etc,
cum il fortez legal sa-i depuna?cum explic judecatorului ca eu am fost de buna credinta??
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 10:11, 13 Aprilie 2011
Cum puteti dovedi ca intradevar i-ati dat 2600 de lei avocatului ?

Ati semnat contract de reprezentare cu el ?

Pe ce suma ?

Chiar daca in Romania contractul de reprezentare este facut pe o suma minima, trebuia sa-i predati banii avocatului cu chitanta, si pe chitanta primita sau un act aditional la contractul de reprezentare, avocatul sa scrie ca a primit 2600 de lei ca sa-i depuna ca taxa de timbru .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare proces fara plata taxei de timbru? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate face o cerere de amanare proces fara a plati taxa de timbru judiciar. Mentionez ca este primul termen dar avocatul ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru si taxa judiciara TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.cat reprezinta taxa de timbru intr-un proces de succesiune si unde se plateste?pt ca eu i-am dat o suma avocatei ce ma reprezinta,nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Cerea de apel cand trebuie depusa taxa de timbru? voinea75 voinea75 Va rog sa-mi spuneti, pana cand trebuie depusa taxa de timbru intr-un apel? Pana la prima infatisare? Pana la primul termen? Care e diderenta intre primul ... (vezi toată discuția)