avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum fortez avocatul sa depuna toti banii pe care i-am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum fortez avocatul sa depuna toti banii pe care i-am dat pentru taxa timbru?

am dat bani 26 mil ptr.taxa timbru avocatului.
l-am verificat intrucit se apropie data de judecata si apar 7 mil.el zice ca i-a depus ,ca avem destui,etc,
cum il fortez legal sa-i depuna?cum explic judecatorului ca eu am fost de buna credinta??
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 10:11, 13 Aprilie 2011
Cum puteti dovedi ca intradevar i-ati dat 2600 de lei avocatului ?

Ati semnat contract de reprezentare cu el ?

Pe ce suma ?

Chiar daca in Romania contractul de reprezentare este facut pe o suma minima, trebuia sa-i predati banii avocatului cu chitanta, si pe chitanta primita sau un act aditional la contractul de reprezentare, avocatul sa scrie ca a primit 2600 de lei ca sa-i depuna ca taxa de timbru .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare proces fara plata taxei de timbru? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate face o cerere de amanare proces fara a plati taxa de timbru judiciar. Mentionez ca este primul termen dar avocatul ... (vezi toată discuția)
Cerea de apel cand trebuie depusa taxa de timbru? voinea75 voinea75 Va rog sa-mi spuneti, pana cand trebuie depusa taxa de timbru intr-un apel? Pana la prima infatisare? Pana la primul termen? Care e diderenta intre primul ... (vezi toată discuția)
Am vreo cale de atac daca mi se respinge actiunea ca insuficient timbrata? mariana_marian mariana_marian Daca instanta de fond imi anuleaza actiunea ca insuficient timbrata,am vreo cale de atac?Pot contesta anularea actiunii? (vezi toată discuția)