avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto ...( Expirat? )
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto ...( Expirat? )

Buna ziua,
Am o amica,care detine permis auto din Dec.1994.
Acest permis este de tip vechi,si din neglijenta nu l-a schimbat,avind insa o ultima viza medicala,efectuata in anul 2007.
1.- Ce are de facut aceasta pentru (pre)schimbarea permisului?.
2.- Ce consecinte ar avea de suportat,daca ar fi surprinsa in trafic cu acest permis,de tip vechi?.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua,
Am o problema asemanatoare priviind permisul de conducere.
Carnetul meu a expirat iar datorita faptului la locuiesc in strainatate nu am avut sansa pana acum sa-l schimb in timp.Vin in Ro in Mai si trebuie sa-l schimb neaparat deoarece plec cu masina din Ro spre Malta.
Stiu in principiu ce acte si copii trebuiesc dar singura problema pe care o am si nu gasesc nici un raspuns este buletinul.....
Eu sunt nascuta in Buc si permisul a fost eliberat in Buc dar intre timp parintii s-au mutat pe raza jud Prahova si mi-au schimbat buletinul.
Intrebarea mea este....pot depune actele de schimbare a permisului in Bucuresti sau trebuie neaparat sa depun in PH?

Va multumesc anticipat
Dnei Silvanaa :
Permisul de conducere este obtinut in urma unui examen ,el putand fi anulat doar in conditiile legii
Nu este cazul anularii la prietena dvs


@"Miruna0313:
Nu, trebuie sa depuneti actele pe raza politiei rutiere de domiciliu , in situatia dvs, pe raza judetului Prahova , la politia de care apartineti
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator
va multumesc mult pentru raspuns.
As dori sa va m-ai intreb un lucru.Fisa medicala ce trebuie depusa pentru preschimbare trebuie facuta in judetul de resedinta sau se poate face in orice alt oras atata timp cat este facuta la o clinica acreditata?
Va intreb acest lucru deoarece eu am facut deja programare la o clinica in Buc si vreau sa stiu daca este ok sa fac fisa la ei si sa depun in Prahova?

Va multumesc inca odata pentru ajutor
Vizitele medicale este obligatoriu sa fie facute la o unitate abilitata de pe raza domiciliului sau la unitatea medicala/policlinica de care apartineti conform domiciliului din cartea de identitate.
Pentru judetul Prahova, lista unitatilor abilitate o gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru preschimbarea unui permis expirat sperantagabi sperantagabi acte necesare pentru preschimbare permis expirat Va multumesc! (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto bubutu2 bubutu2 Buna seara!Ce taxe,va rog, trebuie sa platesc si ce documente trebuie sa depun pentru eliberarea unui permis auto cu noua adresa de locuit?.Posed inca ... (vezi toată discuția)
Permis de peste 17 ani neschimbat Mika70 Mika70 BUNA .SUNT MIHAELA SI AM SI EU O INTREBARE:AM PERMIS DIN ANUL 1995 DAR NU L-AM SCHIMBAT NICIODATA SE MAI POATE FACE CEVA .MULTUMESC (vezi toată discuția)