avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietar amenintat daca nu semneaza
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietar amenintat daca nu semneaza

Blocul in care locuiesc este format din 2 scari cu o singura asociatie.
Fostul administrator pentru ca vrea sa separe scarile si sa creeze o asociatie noua in speranta ca ajunge iar administrator, a mers din apartament in apartamen si a cerut semnaturi.
Eu am refuzat ca si alti vecini.
Am zis ca sa schimbe intai cloana de incalzire a blocului si apoi sa faca asociatie noua, sa nu aruncam bani in vant pe lucruri inutile.
Raspunsul, o sa imi para rau daca nu semnez.
Acum vine interbarea:
Ce imi poate face in conditiile in care ajunge adminisrator ?
A 2 zi cand am platit intretinerea imi spune altu din camitet: nu semnez sa ma duc la alta asociatie sa ma ia in evidenta
Se poate face asa ceva?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
ContSters192354, utilizator
cati1985ro a scris:

Azi am citi oug 230/2007

Cititi totusi, legea 230/2007 si HG 1588/2007. Cu mult calm si rabdare, incercati sa intelegeti legislatia si ce nu intelegeti mai intebati-ne pe noi.
Daca am semnat, se poate anula semnatura printr-o cerere la asociatia actuala sau ceva de genu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare asociatie de proprietari ContSters134265 ContSters134265 La data de 01.12.2013, proprietarii a trei blocuri noi situate pe aceeasi strada au constituit o asociatie in conditiile Legii nr. 230/2007, iar cu ... (vezi toată discuția)
Comitet asociatie = tatal, fiul si ....? dara3923 dara3923 Buna seara! Revin cu o alta rugaminte de a ma lamuri, de a ma sfatui care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a fi totul ok sau mai bine zis legal in ... (vezi toată discuția)
Cenzor extern sau comisie de cenzori din cadrul blocului mira55 mira55 Intrucat nu agreau comisia de cenzori, membrii comitetului executiv au mers cu un tabel prin bloc si s-au strans semnaturi pentru demiterea cenzorilor si ... (vezi toată discuția)