avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sot paranoic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sot paranoic

salut sunt casatorita de 2 ani. sotul meu cred ca e paranoic dintotdeauna a fost insa eu nam stiut pina am inceput sa traim impreuna, se enerveaza pe lucruri care un om de rind nici nu da atentie: in trafic e foarte nervos, la serviciu tot, toata lumea e rea si ii vrea raul, de ce vecinii fac burbeque si fumul vine la el, de ce cineva sa uitat la el sau la mine. se cearta cu toata lumea, si nui place aproape de nimeni. daca cineva il intreaba ceva de exemplu :ce mai faci , cum la tine? sta toata ziua si se gindeste ce a avut in vedere sau de ce la intrebat, oare are ginduri rele? ajunge pina la aceea ca se cearta cu o persoana din cauza ca la intrebat ce mai face. si cu mine la fel. tre sa fiu foarte atenta ce si cum ii pun o intrebare , ca sa nu-l enervez. e o persoana foarte negativa, in toate situatiile vede doar partea negativa. nu avem copii. el are o fetita din prima casatorie. ma gindesc sa divortez, dar nu stiu ce motiv sa inventez. mi se face mila de el ca e asa. apoi am inceput bussnes-ul nostru.insa totul e pe numele lui. nu stiu daca o sa divortez , o sa-mi revie si mie ceva.? am uitat noi traim in cipru de nord.
Cel mai recent răspuns: Florenta-Beatrice Dan , Avocat 08:07, 26 Iunie 2008
Nu este paranoia este sindrom Asperger (autism inalt functional), la fel se comporta si exsotul meu, boala se transmite genetic sub aceeasi forma sau se mai poate produce o mutatie atunci apare autismul clasic la copil. Veti gasi multe informatii pe Net. Nu exista tratament, se fac cercetari, din pacate psihologul poate interveni numai pana la varsta de 7 ani, acum este prea tarziu.
Cred ca e aproape imposibil si pentru un profesionist sa puna un astfel de diagnoscti asa, pe net... darmite daca are numai o experienta de gen in cunostinta...
Diagnosticul nu este dat pe hartie, asa ca merge sa dea un diagnostic.
Cel mai bine ar fi sa mearga la medic sotul si asa vom afla.;)
Autism inalt functional insa nu cred ca este.
buna,

din pacate si eu traiesc aceiasi drama, dar noi suntem casatoriti de un an si 12 de concubinaj . e o poveste trasa la indigo cu a mea . daca in actele firmei sunteti amandoi ai si tu dreptul si daca ai unde sta divorteaza o viata traita asa nu se merita
iselin merci, da pe 29 am intilnire cu un avocat. mam decis sa divortez. ei pe el inca nu lam anuntat, vreau mai intii sa ma consult. stiti. vecina noastra s-a casatorit mai in virsta. ea e cam nebuna, in orice caz e o persoana sarita. sotul ei e si mai. dar se impaca de minune. se iubesc la nebunie, si-s fericiti. si sotul meu, si eu la fel o sa ne gasim perechea potrivita. nu e sa fie nam de gind sa#-o. si pe altii sfatui. o viata traiesti.mersi mult

Alte discuții în legătură

Intrucerea unui minor cetățean britanic in românia NewtonM NewtonM Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutor. Voi veni in țara in Aprilie cu băiețelul meu de câteva luni. Băiețelul meu a luat numele soțului si are ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa casatorie ... si eventual divort guest100 guest100 Ea romanca, el Indian musulman. S-au casatorit in India in 2008, ea in urma convertirii la islamism a primit un nou prenume islamic. Numele de pe ... (vezi toată discuția)
Divorț Gelata Gelata Bună ziua, sunt căsătorită cu un străin, mai exact un pakistanez in Cipru, inițial am aflat ca nu era iubire, ba mai mult avea și soție ( nu este ... (vezi toată discuția)