avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Transport servicii intracomunitar de bunuri
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Transport servicii intracomunitar de bunuri

O companie din Romania, efectueaza un transport din GRECIA- Romania, dar beneficiarul grec, nu este este persoana impozabila, se va raporta in declaratia 390, multumesc.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 17:52, 18 Aprilie 2011
in 390 se declara doar serviciile prevazute la art. 133, alin 2 din codul fiscal, efectuate in beneficiul persoanelor impozabile.
veti factura fara tva dar nu veti raporta in decl. 390.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacturare cheltuieli prestari servicii catre tari din ue augura augura Societatea A cu sediul in Ronamia, platitoare de tva, primeste de la Soc.B - persoana impozabila cu sediul in Romania - facturi cuprinzind prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 ga-ga ga-ga buna! ce ma sfatuiti sa fac? am o firma care presteza servicii de ipsoserie in franta-in decembrie s-a facut prima factura pt benef din Franta - locul ... (vezi toată discuția)
Decl.390 leila-sema leila-sema Buna ziua, am si eu o intrebare legata de decl.390 . Am o societate care are cod caen 5229, alte activitati transporturilor .A facturat o prestare de ... (vezi toată discuția)