avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Piese de schimb second hand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Piese de schimb second hand

Buna ziua!
Noi avem SC deja cu un domeniu de activitate principal gata autorizat, in stare de functionare, firma are 12 ani deja. Acum am vrea sa adaugam un nou domeniu de activitate. Despre ce este vorba: avem ocazia de a aduce piese auto second hand din ue pe care sa le vindem in ro prin anunturi pe internet, deci fara un puct de vanzare gen magazin. Am vazut mai devreme pe forumul dvs. ca trebuie mers la reg com. cu acele cereri tip si cu hotarirea asociatilor de adaugare a unui domeniu secundar de activitate. Intrebarea mea este: am nevoie de avize de la diverse organe ale statului sau pot sa ma bazez ca am deja firma functionala? Taxele cam care ar fi? Si o alta intrebare: pentru comert on-line (de exemplu florarie) de ce am nevoie din punct de vedere al actelor, fara spatiu, etc mai ales ca as vrea sa folosesc aceeasi firma si pentru aceasta activitate, sau nu se poate?
Va multumesc pentru intelegere,
Dana
Cel mai recent răspuns: dancos , utilizator 09:54, 26 Iunie 2008
Buna ziua!
Va trebui sa faceti o hotarare AGA, Act Constitutiv actualizat, completati Cererea tip, Declaratie 2 sau 3, dupa caz si, daca nu aveti recodificcarea facuta, sa faceti si acest lucru (presupune preschimbarea certificatului de inregistrare).
Totul costa 900 lei, dureaza 5 zile lucratoare.
Avizele vi le luam noi, dvs. mai trebuie sa obtineti Acordul de functionare de la Primaria locului unde aveti punct de lucru, in baza actelor pe care vi le obtinem.
Puteti adauga comert ON-LINE (cod CAEN 4791) odata cu celelalte activitati care va sunt necesare.
Procedura de lucru o gasiti pe site-ul nostru.
Cu stima,
av. Silviu Serban
procedura se gaseste si pe www.infosrl.ro
ar trebui totusi sa renuntam la acest tip de reclama mascata sau mai putin mascata atata timp cat exista sectiunea de consultanti.
Raspunsurile vad ca devin din ce in ce mai evazive si cu final de trimitere spre diverse servicii.
Multumesc frumos de raspuns! Ce reclama mascata sau mai putin mascata?:-/ Oricum.....merci frumos inca o data pentru raspunsuri!
Se refera la reclama pe care au inceput sa o faca avocatii de pe forumul acesta. Vad ca lucrurile s-au schimbat de la o vreme, sunt de acord ca unele servicii sa fie platite, dar din cate stiu acest forum a fost creat pentru a ajuta oamenii, nu pentru a ne face reclama...
Am inteles ce era cu reclama...... Oricum mi se pare cam mult 900 de lei...... Sa vedem ce o sa facem. Oricum, ajutorul este pretios. Macar stim ce ne asteapta. Merci inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare bijuterii argint gravate connie74 connie74 Buna ziua, doresc sa comercializez on-line bratari cu diverse accesorii din argint personalizate prin gravare. Accesoriile le iau de la un agent comercial, ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizații/avize înființare firmã de escrow - legislație, cod caen ? Mihai_2012 Mihai_2012 Bună ziua, Doresc să înființez o [b]firmă de escrow[/b] (sub forma unui serviciu online, similar [editat]) și nu reușesc să determin ... (vezi toată discuția)