avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Act necesar - Partaj la intelegere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Act necesar - Partaj la intelegere

Spuneti-mi va rog , pentru a trimite un act notarial din Spania pentru o intelegere de partaj , procura cu imputernicire , ar trebui neaparat apostila de la Haga , sau acest act este valabil si daca este facut la un notariat in Spania si legalizat . Va multumesc !!! As avea nevoie urgent de un raspuns
Cel mai recent răspuns: miliuta , utilizator 20:11, 22 Aprilie 2011
Buna ziua .Am fost in aceeasi situatie ca a dumneavoastra si nu a fost nevoie de apostila ,decit de procura facuta la consulat care costa 60 de euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila oana01 oana01 Buna ziua, Sora mea doreste sa vanda un apartament. Momentan ea se afla in Spania. Am fost la un notar si mi-a spus ca ea trebuie sa trimita o procura de ... (vezi toată discuția)
Apostilare acte _Andra30 _Andra30 Buna ziua! Doresc sa plec in Germania si am o intrebare cu privire la pregatirea actelor. Diploma de bacalaureat a fost eliberata in Braila, eu aflandu-ma ... (vezi toată discuția)
Procura apostilata sau nu? cristinamaria22 cristinamaria22 Buna ziua, I-am facut sotului meu o procura la un notar de aici din Spania conform careia ii permit sa ii faca pasaportul fetitei noastre minore si sa ... (vezi toată discuția)