Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
In primul rand vreu sa va multumesc pt raspunsurile dumneavoastra (mai putin al lui marisescudan care din pacate nu cred ca a inteles ca era vorba de principiu in general,nu de context).
Ideea nu era ca eu sa-l dau in judecata ca sa-mi recuperez ceea ce trebuia sa fie al meu,ci sa-mi spuneti daca cumva se poate rezolva aceasta problema pe cale amiabila (ceea ce mi-am dorit si-mi doresc evident,dar din cate se pare nu prea da roade),sau daca politia ar putea totusi sa faca ceva in privinta aceasta (stiu ca iar par ridicol,dar repet ca e vorba de principiu,si din cate stiu politia de obicei se cam implica la cazurile de "tzepe/escrocherii")(eu n-am apelat la politie,si nici n-as prea vrea sa apelez pt ca si mie mi se pare o problema "minora" care n-ar cam trebui sa-i deranjez cu asemenea "naivitati"),dar poate daca politia ar putea face macar niste simple cercetari (evident ,doar daca politia se poate implica in asa ceva),cred ca as putea sa-mi recuperez ceeea ce trebuia sa fie al meu,sau macar sa-l determin sa nu mai faca asemenea fapte.
~ final discuție ~