avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transcriere acte de stare civilã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transcriere acte de stare civilã

Dacă un basarabean a obţinut, după depunerea jurământului, certificatul de catăţenie română doreşte să-şi stabilească reşedinţa în România, are nevoie, în prealabil, de transcrierea certificatului de naştere, sau poate să facă acest lucru ulterior stabilirii, la reşedinţa de judeţ? dacă cineva poate să mă "lumineze" în problema aceasta, rog să lase şi un nr de telefon unde să-l contactez.
Cel mai recent răspuns: constant1313 , utilizator 08:40, 26 Aprilie 2011
da,transcrierea inainte
Ultima modificare: Luni, 25 Aprilie 2011
Cristina Voicu, Avocat
problema este ca transcrierea actelor din Moldova se face doar la consulat si la OSC sect 1 din Buc si durează 3-4 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repatrierea unui cetatean roman const_be const_be Un basarabean a depus juramantul de credinta si a obtinut un certificat care-i atesta cetatenia romana, cu mentinerea domiciliului in strainatate( R. Moldova). ... (vezi toată discuția)
Probleme angajare rurus rurus Buna ziua, din decembrie 2016 sunt cetatean roman prin redobandire a cetateniei , eu fiind din R Moldova. Sunt in Romania in baza permisului de sedere care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! nepoata mea locuieste in germania, iar luna aceasta ... cristinahagiu cristinahagiu Buna ziua! Nepoata mea locuieste in Germania, iar luna aceasta va implini 18 ani. Este nascuta in Republica Moldova si locuieste in Germania, acolo avand ... (vezi toată discuția)