avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diferente intre paznic si agent de paza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diferente intre paznic si agent de paza

Cunoaste cineva care sunt diferentele intre meseria de agent de paza- cod COR 516901 agent paza si cea de paznic - cod COR 915204? Ma intereseaza in special cele referitoare la pregatire si autorizare profesionala? Multumesc. Ideea de baza este ca as vrea sa angajez 2 paznici, dara sa fie incadrati in asa fel incat sa nu ii scolarizez si autorizez, cel putin momentan. Multumesc! :">
Cand ati fost condamnat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post paznic Popescu Lorena Popescu Lorena pentru angajarea in functia de paznic atat timp de noapte cat si zi ce trebuie facut? anuntata politia ? exista cerinte deosebite ptr asta (vezi toată discuția)
Angajat cu handicap grad ii. Andante Andante Angajat cu CIM, cu 8 ore platite, 6 ore de munca prestate si scutit de impozit. Pot presta cu Pfa tot in firma ca portar ore suplimentare ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Legea securitatii in cluburi si discoteci alexbogdan66 alexbogdan66 Imi puteti spune va rog ce lege reglementeaza paza si securitatea in cluburi si discoteci? Sunt directorul unui bar si m-ar interesa daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)