camyela a scris:
pai tocmai cei de la comisia centrala m-au trimis la operatie. ma asteptam ca daca m-au chemat acolo macar sa ma consulte sa vada despre ce e vb, dar nu....mi-a spus frumos de ce nu faci operatia asta, uite te trimit eu la o clinica, am biletelul pe care mi-a scris , sa spun ca sunt din partea lui. este un abuz intr-adevar , nu ma pot obliga sa fac aceasta operatie, in primul rand sunt costuri enorme pt mine si riscuri, pe care nu vreau sa mi le asum.port ochelari, vad la fel de bine cu ei ca restul, si culmea am permis de conducere..., deci care e logica??
cat priveste documentele nu vor sa imi dea fisa mea, mi-au pus in mana un aviz pe care scrie inapt medical si ca diagnostic-miopie. cred insa ca legislatia e problema peste care se suprapune abuzul medicilor care profita de neputinta noastra. m-am gandit ca ar trebui sa le fac o sesizare dar cei de la colegiul medicilor mi-au raspuns sec -nu e problema noastra, e legat de min. transporturilor.
1. Miopie - dar care e acuitatea vizuala si care e corectia optica pt ambii ochi? Poate reusiti sa aflati din alte documente medicale pe care le aveti, deoarece dosarul medical de SC slabe sanse sa-l obtineti.
2. colegiul medicilor - au dreptate partial: problema pare sa fie la min transporturilor, dar medicilor din comisie (inclusiv profesorului) ei i-au dat avizul de libera practica.
3. ce a facut profesorul = abuz; poate avocatii de pe acest forum ne pot lamuri daca se poate face plangere penala.