:((buna ziua . lucrez intr-o firma care se ocupa cu intermedierea transporturilor, iar un nou ordin prevede si ca aceste firme sa numeasca o persoana desemnata sa se ocupe de coordonare transport. bineinteles dupa scolarizare si atestat, a venit randul actelor ce trebuiesc duse, printre altele si avizul medical....si domnilor spre surprinderea mea nu mai am dreptul sa coordonez transport din cauza ca port ochelari!!!!!!da, nu am primit avizul medical din cauza ca port ochelari, deci prin urmare nu am voie sa mai muncesc la birou sa dirijez masinile#-o#-o#-o.....iata domnilor tara in care traim si care ne doreste binele=D>=D>. se poate pune astfel problema sa mai muncesc? nu ar trebui sa ne ingropam din cauza ca purtam ochelari...asta dupa avizul medicului caruia ii e frica sa nu ma tai in hartii daca imi pierd ochelarii.si multumesc mult ca acum trebuie sa-mi caut de munca si sa mai platesc si toata valoarea cursurilor si a cheltuielilor. se poate face ceva, eu m-am convins ca nu.
Domnule sau doamna draga,daca dumneavostra va aflati intr-un impas atat de mare incat sa trebuiasca sa va operati,nu luati in calcul doar problema banilor,sau aceea ca dvs.va conformati asa cum sunteti cu ochelarii.Chiar si lentilele de contact pot rezolva problema.Stiu ca o sa-mi spuneti ca costurile atat in cazul lentilelor,cat si ale operatiei sunt f.mari,stiu dar mai stiu ca merita efortul.Si ca o gluma,poate va fac sa zambiti un pic in ciuda situatiei dificile prin care treceti:Fara ochelari,poate veti fi mai frumos/a si mult mai tanar/a,eu cu ochelari de exemplu aratam cu 10 mai batrana.Prietenele ma intreaba acum ce tratament am facut de am intinerit,nimic doar ca am ochii frumosi,care nu se vedeau inainte din cauza ochelarilor.Fiti puternic/a si ganditi pozitiv si ganditiva ca va veti amortiza cheltuielile pe parcurs.Va doresc succes!
P.S.Daca medicii sunt cei care v-au provocat aceasta suparare,ar trebui ca si ei sa nu mai poata profesa daca sunt purtatori de ochelari,sau nu?
da ar trebui ca nici ei sa nu profeseze ca poarta ochelari, dar lentile de contact port, nu se iau in considerare oricum iar operatia daca o voi accepta o voi face pt mine, nu pt ca asa vrea un doctor ca are el un beneficiu, atata timp cat nu vreau sa imi asum niste riscuri. cat despre tinerete, nu-mi fac probleme, sunt destul cat sa ma aceept asa:D