avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Cifre despre Avocatnet.ro - mai 2011
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Cifre despre Avocatnet.ro - mai 2011

Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011

In Forum:
- au fost scrise 172,508 mesaje in forum (vorbim despre mesaje existente, nu despre mesaje sterse de-a lungul timpului).
- s-au deschis 36,943 de discutii noi
- dintre mesajele scrise, aprox 84% sunt scrise in categoria Discutii juridice, aproximativ 5% in sectiunea Discutii diverse si aproximativ 7% in sectiunea Discutii contabile. Restul de mesaje se scriu in celelalte sectiuni ale forumului, sugestii si reclamatii, mediere, etc.

In site:
- s-au inscris 530 consultanti noi si au fost activi (adica s-au logat) un numar de 2.900 consultanti (din cei 4.000 care au un cont valid in site).
- s-au inregistrat 21,644 de membri noi, dintre care 251 au ales sa isi si stearga contul din diferite motive (pentru a crea un cont nou, pentru ca li s-a raspuns la intrebarea pe care o pusesera in forum, pentru ca au fost nemultumiti de experienta din Avocatnet.ro, etc)
- 19 dintre utilizatorii care si-au sters contul au mentionat ca motiv al stergerii nemultumiri fata de facilitatile oferite Avocatnet.ro, altercatii cu alti utilizatori, moderatori sau administratori Avocatnet.ro: 2 in ianuarie, 4 in februarie, 7 in martie, 6 in aprilie).

Privind in ansamblu aceste cifre, se observa o crestere a numarului de discutii fata de anii anteriori (cam cu 30%), si o mentinere a mediei de 4,5 mesaje per discutie.

In ultimul an ne-am focalizat atentia spre refacerea infrastructurii software si hardware pe care functioneaza siteul, astfel incat modificarile "vizibile" au fost mai rare decat in alti ani. Consideram insa ca orice crestere sanatoasa trebuie sa aiba la baza curatarea problemelor de baza pe care le intampina siteul. Procesul de imbunatatire ar putea dura pana spre finalul lunii iunie, dupa care vom incepe sa dezvalui cateva dintre facilitatile noi pe care le-am gandit si avut in vedere (din sugestiile prietenilor din site) in perioada care a trecut.

Numai bine.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 11:46, 3 Mai 2011
@elisaav: Va multumesc pentru informatii, dar as vrea sa ascultati si punctul meu de vedere.

Am stabilit ca exista deja de vreo 5 ani sectiunea pe care dvs. voiati sa o cream. Am stabilit ca stim importanta proiectelor legislative, ca altfel n-am fi creat sectiunea respectiva acum multa vreme si nici proiectul Initiativa-Legislativa.ro cu un an in urma. Nu vreau sa credeti ca am ceva cu dumneavoastra, dar mi se pare inoportuna discutia in conditiile in care eu ceream parerea oamenilor despre cu totul altceva. Deturnand discutia, ati deturnat si oamenii care poate ar fi avut ceva de spus despre subiectul acestei discutii. Iar lucrul asta mi se pare cel putin suparator. Ar fi ca si cum dvs. m-ati intreba despre sectiunea in cauza si chestionar, iar eu as fi vrut sa vorbim despre uciderea lui Osama, ca tot e la moda. Probabil ca nu v-ar fi placut.

Atunci cand ne batem capul sa comunicam cifre, o facem pentru ca vrem sa transmitem un mesaj cu privire la cifrele respective. Asa ca, daca discutia, in loc sa fie despre cifre este despre nuci si mere, e putin deplasat.

V-am raspuns la intrebari / sugestii. Acum observ ca doriti sa duceti si mai mult discutia in offtopic cu lucrurile pe care le spuneti. Inteleg ca aveti o problema cu unul dintre moderatori (sau cu mai multi?). Puteati raporta lucrul asta la un admin, spre exemplu. Sau puteati interveni intr-o discutie in care este vorba despre moderatori. :)

Asa cum sunt sigur ca ati intuit, aceasta discutie nu este despre moderatori. Iar forumul Avocatnet.ro are niste dispozitii clare cu privire la mesajele offtopic (cele care n-au legatura cu discutia in sine). Ele sunt sterse.

In cazul de fata, o sa va rog deci sa va spuneti punctul de vedere cu privire la lucrurile mesajul initial al discutiei si sa lasati lucrurile offtopic pentru alte discutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifre despre avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu In ultimele zile, ne-am jucat cu cifrele si graficele generate de statisticile Avocatnet.ro, pentru ca ne interesa care este tendinta din cateva zone ... (vezi toată discuția)
Despre regulile forumului Segarcea Segarcea Constat ca una din reguli este ca mentionarea numelor persoanelor fizice in mesajele din Forum este interzisa. Ce se intampla daca aceasta regula este ... (vezi toată discuția)
Sugestie privind cenzura pe forum Holda Finance Holda Finance Rog administratorii forumului sa realizeze un audit intern legat de cenzura mesajelor de pe forum. Principalul motiv pentru care adresez aceasta sugestie este ... (vezi toată discuția)