avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1455 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Norme asigurare obligatorie de locuinte
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Norme asigurare obligatorie de locuinte

Buna ziua, as avea o rugaminte daca ma poate ajuta cineva: La art. 38 din Legea 260/2008 (asigurarea obligatorie a locuintelor) se prevede ca "Normele de aplicare a prezentei legi se adoptă de către Ministerul Administraţiei şi Internelor şi C.S.A. şi se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I." Eu nu am gasit decat Ordinul CSA nr. 5/2009. Asta e tot oare, ca de MAI nu zice nimic. Multumesc mult daca ma poate ajuta cineva (eventual si nr. monitorului oficial) si va doresc toate cele bune. :luck::luck::luck:
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:29, 4 Mai 2011
Concret pe dvs ce aspect referitor la asigurarea obligatorie de locuinte va intereseaza ?
Ma intereseaza normele de aplicare a Legii 260/2008 si in ce monitor oficial au fost publicate. Multumesc.
Mai exact ma intereseaza de la ce data se aplica legea 260. Ministrul Administratiei si Internelor zice ca de la 15 iulie 2011, cei de la Asigurari il contrazic, jurnalistii fac misto din astia ca nu stiu sa interpreteze legea. Merci inca o data.
Legea 260/2008 a fost completata si republicata pe 15.02.2011 in MO nr.115 din aceeasi data. Intrati in GOOGLE si accesati "Legea 260 / 2008" si chiar in primul titlu gasiti tot ce va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casa FFLORIN1976 FFLORIN1976 Am o nedumerire si anume ,am credit ipotecar si platesc asigurare obligatorie,dar de luna aceasta mi s-a spus ca trebuie sa platesc si o alta asigurare de 20 ... (vezi toată discuția)
Asigurarile obligatorii pt locuinte ragalian ragalian care autoritati ale statului sanctioneaza,amendeaza,proprietarul pt ca nu a incheiat polita de asigurare obligatorie#-o#-o (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinte Pilu Pilu Buna seara, as avea si eu o intrebare, daca poate sa ma lamureasca cineva:\" daca fac o asigurare facultativa de locuinta care sa acopere riscurile prevazute ... (vezi toată discuția)