Buna ziua, as avea o rugaminte daca ma poate ajuta cineva: La art. 38 din Legea 260/2008 (asigurarea obligatorie a locuintelor) se prevede ca "Normele de aplicare a prezentei legi se adoptă de către Ministerul Administraţiei şi Internelor şi C.S.A. şi se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I." Eu nu am gasit decat Ordinul CSA nr. 5/2009. Asta e tot oare, ca de MAI nu zice nimic. Multumesc mult daca ma poate ajuta cineva (eventual si nr. monitorului oficial) si va doresc toate cele bune. :luck::luck::luck:
Mai exact ma intereseaza de la ce data se aplica legea 260. Ministrul Administratiei si Internelor zice ca de la 15 iulie 2011, cei de la Asigurari il contrazic, jurnalistii fac misto din astia ca nu stiu sa interpreteze legea. Merci inca o data.
Legea 260/2008 a fost completata si republicata pe 15.02.2011 in MO nr.115 din aceeasi data. Intrati in GOOGLE si accesati "Legea 260 / 2008" si chiar in primul titlu gasiti tot ce va intereseaza.
Asigurare casa
FFLORIN1976
Am o nedumerire si anume ,am credit ipotecar si platesc asigurare obligatorie,dar de luna aceasta mi s-a spus ca trebuie sa platesc si o alta asigurare de 20 ... (vezi toată discuția)