avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Procurã pentru Ucraina
Discuție deschisă în Traduceri

Procurã pentru Ucraina

Buna ziua,

As vrea sa merg in Ucraina cu masina tatalui meu,deoarece nu am masina personala.Am inteles ca trebuie sa ai masina personala pentru a putea trece granita.Trebuie sa faca tatal meu o procura?Trebuie si tradusa?In ce limba trebuie tradusa?


Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adrian_t87 , utilizator 21:15, 7 Mai 2011
Daca doriti sa mergeti in Ucraina O traduceti in limba ucraineana si o legalizati. La organele politiei de frontiera romanesti folositi procura in limba romana si cealalta tradusa la granicerii ucraineni si gata. Drum bun si fara evenimente, si petrecere placuta..=D>
Va recomand sa cereti notarului sa precizeze expres faptul ca este valabil pentru Ucraina, deoarece din propria experienta va spun ca avand o procura care preciza ca este valabila pentru toate statele din Europa domni politisi de acolo, care nu sunt deloc niste spagari care sa discrimineze pe romani, au gasit in aceasta o problema. Deci atentie la acesti politisti care cauta sa obtina beneficii de la cetatenii de nationalitate romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort la iesirea din tara cu un minor puimicc puimicc Documentandu-ma am vazut ca pentru a iesi din tara cu un minor, in urma divortului, avand o hotarare de divort definitiva si irevocabila, am nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Procura speciala.urgent! irina_iris_19 irina_iris_19 buna ziua.sora mea are un copil de 12 ani .e divortata.are hotarare definitiva si irevocabila.copilul e incredintat ei.poate sora mea sa-mi faca mie o procura ... (vezi toată discuția)
Acte necesare casatoriei cu un cetatean ucrainean mariusmarius111 mariusmarius111 Buna ziua,va rog mult de tot sa ma ajutati daca puteti,as dori sa ma casatoresc cu o cetateanca straina (ucraineana)pe teritoriul Romaniei mai exact la ... (vezi toată discuția)