avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general angajare sau colaborare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

angajare sau colaborare

Buna seara!
Va rog, spune-ti-mi, daca este posibil:
daca in acest moment am contact de munca pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga, ce posibilitati ar fi, daca as vrea sa mai lucrez si in cadrul altei firme?! ma refer la: daca se poate incheia un contract din care eu sa pot beneficia de salar din care sa mi se scada toate contributiile aferente(impozit, cas,etc),sa mi sa recunosca vechime sau se poate face doar un contract de colaborare sau prestari servicii?! din care sa am o anumita remuneratie dar fara sa mi se recunoasca vechimea?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 20:53, 11 Mai 2011
Vi se poate incheia contract de munca si pentru cealalta activitate.
Se poate incheia un contract de munca cu timp partial,se recunoaste vechimea si se scad toate contributiile aferente.

Mult succes!
Va mutumesc pentru raspunsuri! Dar tot nu sunt lamurita, pot sa lucrez o norma jumate?!? pentru ca in acest moment am program normal de lucru (fulltime), norma intreaga!
da.. puteti incheia CIM cu timp partial de 2h sau 4h.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare sau colaborare cristina_virciu cristina_virciu Buna ziua! Va rog, spune-ti-mi, daca este posibil: daca in acest moment am contact de munca pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga, timp de lucru ... (vezi toată discuția)
Cite contracte de munca poti avea simultan, la mai multi angajatori, ... latka latka Cite contracte de munca poti avea simultan, la mai multi angajatori, dintre care unul de 8h/zi si celelalte cu timp partial, de 2h/zi ? (vezi toată discuția)