avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizita minor

buna ziua..prietenul meu a ajuns intr-o situatie foarte neplacuta din cauza unei femei care i-a facut un copil, o fetita, fara a avea acordul acestuia..el a aflat de copil in luna a 8-a cand nu avea ce sa mai faca iar ea stia din luna a 3-a..acum ea i-a intentat proces pentru a stabili cine primeste copilul in custodie si programul de vizita al celuilalt parinte..pana acum el a vazut copilul doar cand a vrut ea, de cele mai multe ori l-a refuzat spunand ca nu vrea sa il vada..in citatie scrie ca el nu a vrut sa vada copilul si ca ar fi avut un comportament inadecvat, ca a agresat copilul verbal, iar pe mama copilului fizic..eu as dori sa stiu, judecatorul ii poate da lui dreptul la vizite? sau ii poate refuza total acest drept?

multumesc anticipat
am auzit acest lucru de la un alt avocat si a zis si cineva de pe site acest lucru..tocmai din acest motiv am intrebat...multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii personale ralu_2008 ralu_2008 una dintre modalitatile prin care se poate infaptui dreptul parintelui la relatii personale este cel al vizitei. intrebare: parintele caruia i-a fost ... (vezi toată discuția)
"arestat" la domiciliu?! Elann Elann Buna ziua! Dupa un divort interminabil (si acum e recurs pentru dreptul de vizita al meu pentru copil), am reusit ca in vacanta de iarna, asa cum este ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti timoficiuc ramona timoficiuc ramona Buna ziua.Sunt tata si am o fetita de 8 ani care este trecuta pe numele meu.Din cauza neintelegerilor m am despartit de mama fetei mele .Instanta ia ... (vezi toată discuția)