avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intamplare pe strada
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intamplare pe strada

Azi i-am dat o tigara unui puscarias care facea curat pe strada, erau scosi la munca banuiesc, nu am stiut ca e puscarias, numa dupa ce am vazut ca sunt cu totii paziti, oare e ilegal ce am facut? Sa ma astept daca e descoperit faptul ca i-am dat o tigara sa fiu cautat de politie? Pur si simplu i-am intins pachetul cu o tigara si am plecat...atat
eu sunt convins ca veti avea probl;eme, deoarece pachetul respectiv nu avea intact timbrul fiscal produs de imprimeria nationala. ati vazut ce campanie se face in ultima vreme impotriva pachetelor cu timbre false sau deteriorate. ganditi-va cat se poate de serios la 2 ani de puscarie sau la emigrare in costa rica.

sau ...pana la urma 24 de luni ca maine trece-spune o vb din popor... mai ales daca ati facut armata sunteti obisnuit.

veti putea sta intr-o inchisoare civilizata, veti avea drept la vizita, pachet,

pana atunci, pregatitor , va recomand sa vedeti filmele
"cel mai iubit dintre pamanteni" si "filantropica"

bucurati-va de zile placute cate mai prindeti!
Cred ca oricat de amuzanta ar parea intrebarea (deja o dau mai departe altora sa citeasca) nu ar trebui sa sarim calul, mai ales ca omul o fi speriat rau de tot.
Pentru ultima data: nu patiti nimic, doar nu v-au urmarit niste agenti SRI pana acasa
ca bine mai ziceti.
cred ca trebuie sa umble pe langa tocul usii,cred ca au montat deaja camere de supraveghere.
Gestul poate fi analizat si prin natura lui:
-V-a cerut o tigara (se presupune ca va cunostea si astepta aceasta intalnire planuita subversiv cu mult timp inainte) ;)
- Ia-ti oferit-o din proprie initiativa, cu tot cu pachetul in care putea sa fie ascuns un obiect interzis(lama,seringa,briceag, fiola,etc) :magic:
Sunt convins ca scena a fost filmata si va fi analizata in urmatoarele 3-6 luni de catre expertii penitenciarului(si nu numai) dupa care eventual se va hotara interogarea detinutului, care va uita pana atunci ce fapta a savarsit (cu sau fara ajutor calificat)
Abia atunci reveniti si eventual veti fi sfatuit daca sa va angajati sau nu un avocat!=D>:thumbup: (preventiv!)
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2011
nucu$, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca consum canabis si sunt prinsa de politie? Alina920 Alina920 Daca sunt consumatoare de canabis si fumez acasa,sau pe strada,linistita,nu fac probleme in societate,Si sunt prinsa ca fumez, de catre politie,ce mi se ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)
Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)