Azi i-am dat o tigara unui puscarias care facea curat pe strada, erau scosi la munca banuiesc, nu am stiut ca e puscarias, numa dupa ce am vazut ca sunt cu totii paziti, oare e ilegal ce am facut? Sa ma astept daca e descoperit faptul ca i-am dat o tigara sa fiu cautat de politie? Pur si simplu i-am intins pachetul cu o tigara si am plecat...atat
eu sunt convins ca veti avea probl;eme, deoarece pachetul respectiv nu avea intact timbrul fiscal produs de imprimeria nationala. ati vazut ce campanie se face in ultima vreme impotriva pachetelor cu timbre false sau deteriorate. ganditi-va cat se poate de serios la 2 ani de puscarie sau la emigrare in costa rica.
sau ...pana la urma 24 de luni ca maine trece-spune o vb din popor... mai ales daca ati facut armata sunteti obisnuit.
veti putea sta intr-o inchisoare civilizata, veti avea drept la vizita, pachet,
pana atunci, pregatitor , va recomand sa vedeti filmele
"cel mai iubit dintre pamanteni" si "filantropica"
Cred ca oricat de amuzanta ar parea intrebarea (deja o dau mai departe altora sa citeasca) nu ar trebui sa sarim calul, mai ales ca omul o fi speriat rau de tot.
Pentru ultima data: nu patiti nimic, doar nu v-au urmarit niste agenti SRI pana acasa
Gestul poate fi analizat si prin natura lui:
-V-a cerut o tigara (se presupune ca va cunostea si astepta aceasta intalnire planuita subversiv cu mult timp inainte) ;)
- Ia-ti oferit-o din proprie initiativa, cu tot cu pachetul in care putea sa fie ascuns un obiect interzis(lama,seringa,briceag, fiola,etc) :magic:
Sunt convins ca scena a fost filmata si va fi analizata in urmatoarele 3-6 luni de catre expertii penitenciarului(si nu numai) dupa care eventual se va hotara interogarea detinutului, care va uita pana atunci ce fapta a savarsit (cu sau fara ajutor calificat)
Abia atunci reveniti si eventual veti fi sfatuit daca sa va angajati sau nu un avocat!=D>:thumbup: (preventiv!)