avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intamplare pe strada
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intamplare pe strada

Azi i-am dat o tigara unui puscarias care facea curat pe strada, erau scosi la munca banuiesc, nu am stiut ca e puscarias, numa dupa ce am vazut ca sunt cu totii paziti, oare e ilegal ce am facut? Sa ma astept daca e descoperit faptul ca i-am dat o tigara sa fiu cautat de politie? Pur si simplu i-am intins pachetul cu o tigara si am plecat...atat
Poti sta linistit, nu o sa ai probleme pentru asa ceva. Cat despre reactiile celorlalti utilizatori ai forumului trebuie sa-i intelegi: ei au de a face tot timpul cu cazuri grave de rezolvat, iar chestia asta nu e grava, desi tu ai perceput-o asa. Dar faptul ca ai perceput-o asa inseamna numai ca ai responsabilitate civica.
floxter a scris:

Eu n-am vrut sa creez probleme pe site, poate sunt inapoiat si prost, da nu de pe vremea securitatii ca am 20 de ani. Nu e imaginara, chiar asa s-a intamplat, dupa ce i-am dat tigara detinutului am dat sa plec moment in care alt detinut de langa el mi-a cerut si el tigara, nu i-am mai dat, pentru ca imi dadusem seama ca sunt detinuti. Dar el a inceput sa injure, l-a auzit un gardian, si a strigat la el : "Cu cine tot vorbesti acolo"? . Eu mi-am vazut de drum, si eram gata ca in cazul in care vine dupa mine si ma ia la intrebari sa-i raspund politicos, chiar mergeam incet ca sa nu isi inchipuie ca fug. Nu am gasit categorie mai potrivita pe forum sa public intrebarea, daca a ajuns sursa de amuzament ...sa stiti ca am auzit multe intamplari deastea amuzante care au creat probleme mai departe.

COPILE !
Nu-ti mai face atata sange rau,ca nu se poate intampla ABSOLUT NIMIC.
Intelegi ??? Absolut nimic !
O zi buna tuturor forumistilor Av...net
:offtopic: Interventie moderator: inchid prezentul topic pentru ca se trimit mesaje din ce in ce mai aberante fara nicio legatura cu problema juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca consum canabis si sunt prinsa de politie? Alina920 Alina920 Daca sunt consumatoare de canabis si fumez acasa,sau pe strada,linistita,nu fac probleme in societate,Si sunt prinsa ca fumez, de catre politie,ce mi se ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)
Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)