avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie de recrutare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie de recrutare?

Buna ziua! Exista vreo alta forma de agentie decat cea de recrutare si plasare care are dreptul sa medieze plasarea muncitorilor Romani in strainatate - ma refer strict la muncitori care vor avea mai depare statutul de muncitori detasati, mai exact vor fi angajati de o alta agentie care ii va folosi pe perioada determinata ca muncitori detasati. Atsfel, agentia din Romania care ii recomanda agentiei care urmeaza sa-i detaseze trebuie sa aiba statut de agentie de recrutare?
Imi cer scuze daca este o intrebare care a mai fost pusa sau al carei raspuns este LMC sa spunem :)
Apreciez orice parere si sfat si multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 13:00, 19 Mai 2011
Sunt si societati comerciale care au in obiectul de activitate selectia si plasarea fortei de munca. Aceste societati insa trebuie sa aiba girul ITM, de aceea va recomand ca daca va intereseaza ceva in mod deosebit legat de acest aspect sa va adresati acestei institutii deoarece efervescenta legislativa din ultimul timp creaza surprize chiar pentru cei care cred ca stapanesc bine acest domeniu.
va recomand sa cititi poate va ajuta:"www.avocatnet.ro/content/for... "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei firme de recrutare de personal CPM17 CPM17 Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt conditiile pentru a infiinta o firma de recrutare de personal. (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce cod caen si ce autorizatii ar fi necesare pentru ... ibo3x ibo3x Buna ziua, Ce cod CAEN si ce autorizatii ar fi necesare pentru o firma care preia informatiile despre potentiali candidati pentru navale de croaziere, nu ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate CarolinaIo CarolinaIo Salutare tuturor!! Am cautat job-uri in Ro pe net, pe la targuri de job-uri, prin ziare... inutil... nu gasesc un job cu salariu cat sa traiesc decent, iar ... (vezi toată discuția)