avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pot semna bilantul pe 2010???
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pot semna bilantul pe 2010???

Buna ziua!Am studii superioare (si master) in domeniul economiei pot semna un bilant la o SC cu o cifra de afaceri peste 35.000 euro daca am contract civil?
Dar daca sunt administratorul unei firme dar fara contract de munca?
Va rog mult dati-mi un sfat, sa nu gresesc ceva!!;):sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 17:50, 19 Mai 2011
Numai daca sunteti angajata post de director ec. la firma sau sunteti expert contabil autorizat CECCAR. si aveti contract de prest. servici cu firma.
Daca sunteti administrator ,semnati la rubrica aceea si la certificare persona autorizata fizica sau juridica,sau director angajat cu contract.:D
faceti un cim partial economist perioada determinata pentru 1 (una) luna... aveti la indemana revisal-u' online...
intocmiti/semnati cate bilanturi vreti/puteti, indiferent cifra de afaceri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Semnatura bilant iunie 2010 sabrer_2006 sabrer_2006 pana la ce cifra de afaceri, bilantul poate fi semnat de catre administratorul societatii? (vezi toată discuția)
Semnaturi pe bilant Mircea-Alexandru Mircea-Alexandru Am terminat de intocmit bilantul pe anul 2013 si urmeaza sa il depun.Din ce am inteles daca cifra de afaceri este sub 100.000E nu este nevoie de ... (vezi toată discuția)