Da, ordonanta presedintiala nu poate fi irevocabila, deoarece masurile luate de urgenta printr-o astfel de hotarare se pot schimba, avand caracter provizoriu.
Faceti demersurile legale!
nu stiu decat numarul de telefon al tatalui,am incercat sa vorbesc si ieri cu el dar din nou mi-a zis ca eu nu vad nici un copil si ca sa aiba grija mama mea de el in continuare ca si asa nu are ce face dupa care din nou a inceput sa injure si eu pe 18 sept intru in concediu si cred ca as putea veni si la proces,depinde de cat o sa dureze acesta,dar pot sa deschid procesul in orasul unde am acum eu domiciliul eu si cu sotul sau trebuie neaparat in localitatea unde sta copilul?
Ma tem ca va trebui sa va judecati la instanta domiciliului tatalui parat.Spre exemplu, adresa din actul de identitate.
O sa vorbiti cu avocatul care il veti angaja.Daca mergeti la un singur termen de judecata poate fi suficient.
Restul detalilor referitoare la ancheta sociala le veti discuta tot cu avocatul angajat.
la un termen cel putin osa ma prezint cu siguranta dar ce se intampla daca eu nu stiu unde se afla cu exactitate tatal copilului iar eu casatorindu-ma am in buletin numele de familie al sotului ma intrebam daca este posibil ca si copilul sa obtina acelasi nume
Nu cred ca veti reusi cu schimbarea numelui minorului fara acordul tatalui natural.
Nu va ganditi la lucruri pe care nu le veti obtine.
Deschideti procesul si nu mai pierdeti timpul.;)