avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate suspendata

Buna ziua,
Am o societate care este suspendata la ONRC. As vrea sa o reactivez. Ce trebuie sa fac in acest sens? Ce trebuie completat la ONRC? E nevoie de depunerea unei hotarari AGA a societatii pentru aceasta reactivare? Ce ar trebui sa contina aceasta hotarare? Mentionez ca societatea e suspendata pentru trei ani si nu a trecut aceasta perioada de timp.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:40, 24 Mai 2011
Da. Puteti merge la Registrul Comertului cu hotararea aga de reluare a activitatii. Dupa ce iese hotararea dela ei, cu o copie mergeti si la finante.
cu hotararea AGA prin care se va stipula ca s-a decis reluarea activitatiii a societatii mergeti la registrul comertului.
Trebuie sa mergeti la registrul comertului cu hotararea de reluare a activitatii cu contorul de cuvinte aferent pentru publicarea acesteia in Monitorul Oficial, cerere de inregistrare tipizata si declaratia model 3 de autorizare a activitatii care urmeaza sa o desfasurati. Pretul este in jur de 200 de ron.
mergeti la ORC cu hotararea AGA si reluati activitatea
Ce anume scriu in aceasta hotarare? Doar ca am decis reluarea activitatii?
Odata cu aceasta hotarare AGA la ONRC cred ca trbuie sa depun si o cerere/formular. M-am uitat pe site-ul ONRC la formulare persoane juridice si m-am pierdut in ele. Care din aceste formulare trebuie completat.
Va multumesc mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Pot schimba cod caen secundar? ani_ela ani_ela Buna ziua, Sunt PFA cu domeniul de activitate (vi-l atasez mai jos). Lucrez pentru o firma, interemediez vanzari (sunt director vanzari) si la fiecare ... (vezi toată discuția)
Modificare cod caen + cesiune parti sociale diziy diziy Buna seara Sunt asociat intr-o societate impreuna cu doua alte persoane. Acestea urmeaza sa iasa din firma si eu, ca asociat unic, vreau sa modific codul ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)