avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate suspendata

Buna ziua,
Am o societate care este suspendata la ONRC. As vrea sa o reactivez. Ce trebuie sa fac in acest sens? Ce trebuie completat la ONRC? E nevoie de depunerea unei hotarari AGA a societatii pentru aceasta reactivare? Ce ar trebui sa contina aceasta hotarare? Mentionez ca societatea e suspendata pentru trei ani si nu a trecut aceasta perioada de timp.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:40, 24 Mai 2011
Subsemnatul x (cu datele de identificare) in calitate de asociat unic la societatea comerciala Y cu sediul in...(adresa) cu numar de inmatriculare J si CUI am hotarat: reluarea activitatii societatii incepand cu data de.... data, semnatura.
Formulare: [ link extern ]
si
[ link extern ]
Multumesc pentru ajutor. As mai avea o intrebare: Obiectul meu de activitate nu are nicio legatura cu ceea ce urmeaza sa intreprind. Momentan sunt pe cale sa inchei un contract prin care le aduc clienti pentru produsele lor electrice si electronice. In urma achizitionarii de la respectiva firma de catre clientii adusi de mine eu voi avea un procent din aceste vanzari. Ce cod CAEN ar trebui eu sa introduc in statut pentru acest gen de intermediere?
Eu m-am gandit la 7112- Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de aceasta. Este corect? Aveti alta sugestie?
4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific, nca, si
4799 - Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot schimba cod caen secundar? ani_ela ani_ela Buna ziua, Sunt PFA cu domeniul de activitate (vi-l atasez mai jos). Lucrez pentru o firma, interemediez vanzari (sunt director vanzari) si la fiecare ... (vezi toată discuția)
Modificare cod caen + cesiune parti sociale diziy diziy Buna seara Sunt asociat intr-o societate impreuna cu doua alte persoane. Acestea urmeaza sa iasa din firma si eu, ca asociat unic, vreau sa modific codul ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)