avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... deschiderea procedurii de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

deschiderea procedurii de insolventa

Sunt parte intr-un dosar in care am cerut deschiderea procedurii insolventei pentru o societate care-mi datoreaza o suma de bani. Dosarul este din 2009 dar acum doua saptamani s-a deschis procedura insolventei. Exista un alt dosar din 2010 impotriva aceleiasi societati tot pentru deschiderea procedurii insolventei dar in care s-a incheiat si inscrierea la masa credala.
Intrebarea mea este:
1. pot merge in paralel aceste doua dosare cu acelasi obiect, cu doi administratori judiciari desemnati pentru aceeasi societate?
2. ce se intampla in acest caz cu cele doua dosare?
3. daca sunt parte in dosar este necesar sa fac cerere si pentru inscrierea la masa credala?
Cel mai recent răspuns: victoria75 , utilizator 14:09, 26 Mai 2011
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)
Inscriere in dosar de insolventa lenu_ro lenu_ro va rog daca puteti sa ma ajutati: Am un debitor, soc. com., care are o suma ff mare de achitat. am vb cu dinsii, i-am rugat sa achite debitul... degeaba. am ... (vezi toată discuția)