avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intocmire bilant 2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intocmire bilant 2010

Buna ziua,

Intrebarea mea este daca o persoana angajata ca director economic in martie 2011 poate semna bilantul la 31.12.2011.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ioanaep , utilizator 09:43, 26 Mai 2011
probabil vreti sa spuneti ca semneaza bilantul pe 2010:D
DA poate ..si daca mai este angajat si la anul adica in 2012, poate semna
si bilantul pe 2011
doamna de la Finante mi-a spus ca regulile de intocmire spun ca si la 31.12.2010 trebuie sa fie angajat ca si director economic...
nu v-a spus bine "doamna de la finante".
multumesc frumos pentru raspuns. Ati putea cumva sa imi postati fragmentul din lege pentru a putea contesta ceea ce sustine doamna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare bilant 2010 theya_05 theya_05 am o societate infiintata in 15 dec.2010.in luna dec.nu am avut nici un salariat,intrucat mi-am inceput efectiv activitatea in luna ianuarie 2011.am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pentru ca = sau > 35000 euro Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti un economist sub ce forma de incadrare poate tine contabilitatea unei firme si semna bilantul, cu CA mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Bilant on line George Moraru George Moraru Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva ... (vezi toată discuția)