avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general lamurire
Discuție deschisă în Contabilitate în general

lamurire

Am un contract de prestari servici cu un contabil. Ce atributii are acesta? Cine trebuie sa se ocupe de personalul angajat pentru intocmirea documentelor interne evalurea angajatiilor, roi ,rof, fisa postului, contractele angajatiilor ,protectia muncii, etc..Care ar mai fi alte documente de intocmit pentru a fi in regula?
Cel mai recent răspuns: Adelinda Diaconu , Consultant resurse umane 12:06, 26 Mai 2011
1. De personalul angajat pentru intocmirea documentelor interne evalurea angajatiilor, roi ,rof, fisa postului, contractele angajatiilor se ocupa inspercorul de resurse umane.
2. Protectia muncii o face un inspector de Specialitate Protectia Muncii (acesta se face dupa intecmirea unei evaluari a riscurilor pe fiecare post de munca existent in cadrul entitatii)
Contabilul nu poate avea aceste atributii


"contabilul" poate avea aceste atributii, da' contra cost, evident, pentru ca sunt "extra" contabilitate.B-)
normal , pentru fiecare domeniu se contracteaza servicii de specialitate
contabilii nu sunt obligati sa faca serviciile de personal decat daca sunt negociate in acest sens. la protectia muncii exista obligativitatea din septembrie de a se angaja cu 8 ore ,persoana calificata sau sa se contracteze serviciu extern abilitat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile unui sef serviciu apo apo Buna la toata lumea! Speta: Un sef serviciu are trecut in ROF si in fisa postului atributii de coordonare si de indrumare a personalului din subordine iar ... (vezi toată discuția)
In rof - obligatii contabil sef ? oanaportar oanaportar - angajatorul vrea sa prevada in ROF si faptul ca: - \\"Contabilul sef al unitatii organizeaza si raspunde de efectuarea inventarierilor periodice ale ... (vezi toată discuția)
Instruirea noului angajat marsta marsta Mă interesează dacă e reglementată în vreo lege obligativitatea angajatorului de a asigura instruirea inițială a angajatului: prezentare ROI, Rof, fisa ... (vezi toată discuția)