avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se judeca recursul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se judeca recursul?

dupa fond tribunal buzau,apel curtea de apel prahova unde se mai poate face recurs?

infractiunea este trafic de persoane ,inselatorie fals in acte.

inculpatul arestat.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 08:53, 28 Mai 2011
Sunteti sigura ca decizia data in apel la curtea de apel este supusa recursului ? daca da, banuiesc ca tot la curtea de apel se declara si recursul. Nu cred ca se pune problema de Inalta Curte De Casatie si Justitie.
in sentinta se specifica 10 zile pentru recurs
Pai da, in 10 zile trebuie sa declarati recursul. Dar judecatorul nu a zis unde trebuie si depus in caz ca se doreste acest lucru, a specificat decat zielel care sunt la dispozitie ? Raman la aceeasi parere, Curtea de apel.
ICCJ, conform art 29, alin 2 , lit b, C. pr. pen
Intr-adevar. Intra in competenta Inaltei curti de casati si justitie.

Alte discuții în legătură

Despre recurs in penal gabitzu1ro gabitzu1ro Buna am o intrebare,.In baza setintei penale al Curtii de Apel se mai poate face recurs insa unde trebuie adresata cererea de Recurs .Este de stiut ca se ... (vezi toată discuția)
Pot solicita schimbarea judecatorului sau stramutarea procesului in alt oras? aldearocsana aldearocsana as dori ca procesul fratelui meu pentru omor din culpa sa fie mutat in alt oras daca s-ar putea sau macar sa fie schimbata judecatoarea deoarece locuim intr-un ... (vezi toată discuția)
Recurs in casatie impotriva judecatorului de camera preliminara? aidu aidu Se poate exercita recurs in casatie impotriva solutiei de respingere a plangerii, art. 340 CPP? Ar fi 2 aspecte care nu-mi sunt evidente privind ... (vezi toată discuția)