avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se judeca recursul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se judeca recursul?

dupa fond tribunal buzau,apel curtea de apel prahova unde se mai poate face recurs?

infractiunea este trafic de persoane ,inselatorie fals in acte.

inculpatul arestat.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 08:53, 28 Mai 2011
ICCJ
Cand o cauza se judeca in apel la o Curte de Apel nu se va face niciodata recurs tot la o Curte de Apel, recursul se va face la o instanta superioara in grad, in acest caz ICCJ.
Asa este!
Recursul se declara potrivit art. 385 indice 4 c.proc.pen.in conditiile art. 366, 367 c.proc.pen. care se aplica corespunzator, respectiv se depune la instanta a carei hotarare se ataca, in cazul dvs. la Curtea de Apel Ploiesti si va fi judecat de instanta ierarhic superioara, respectiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre recurs in penal gabitzu1ro gabitzu1ro Buna am o intrebare,.In baza setintei penale al Curtii de Apel se mai poate face recurs insa unde trebuie adresata cererea de Recurs .Este de stiut ca se ... (vezi toată discuția)
Pot solicita schimbarea judecatorului sau stramutarea procesului in alt oras? aldearocsana aldearocsana as dori ca procesul fratelui meu pentru omor din culpa sa fie mutat in alt oras daca s-ar putea sau macar sa fie schimbata judecatoarea deoarece locuim intr-un ... (vezi toată discuția)
Recurs in casatie impotriva judecatorului de camera preliminara? aidu aidu Se poate exercita recurs in casatie impotriva solutiei de respingere a plangerii, art. 340 CPP? Ar fi 2 aspecte care nu-mi sunt evidente privind ... (vezi toată discuția)