avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credite asociat unic
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credite asociat unic

Un asociat unic care are cartea de muncă la Casa de Pensii poate lua un credit pe persoană fizică? Ce acte ar solicita banca?Deci ca să fiu mai clară , credit pe persoană fizică, deci nu are nici o legătură cu societatea.
Cel mai recent răspuns: Diana Ionela Timoscov , Contabil 23:50, 29 Mai 2011
Banuiesc ca are declaratie de asigurare ca asociat unic la Casa de pensii. In acest caz ii vor fi cerute bilanturile propriei societati.
Asociatul unic nu vrea credit pe societate.
El duce adeverinta ca este salariat la societatea X. Banca verifica si societatea la registrul comertului prin serviciul Recom Online si vede ca la societatea X asociatul unic este chiar persoana care cere creditul. Cel putin pana acum asa s-a procedat, poate aveti d-voastra altfel de noroc.
Nu este vorba despre mine. O prietenă de a mea a fost la o bancă şi i-a cerut copie după buletin, cartea de muncă cu viza angajatorului, adeverinţa completată şi problema este cu fişa fiscală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu contractul de cesiune parti sociale kicsi75 kicsi75 La Registrul Comertului s-au depus: contractul de cesiune parti sociale si Actul aditional la Actul constitutiv al firmei. Din raportul istoric al firmei ( de ... (vezi toată discuția)
Societate in dizolvare ContSters22096 ContSters22096 - dizolvare judiciara, cf art.237 din Legea nr. 31/1990 - bilantul anual nedepus la registrul comertului pe anul 2009 - sediu expirat - bilantul anual ... (vezi toată discuția)
Credit bancar ca administrator societate,dar fara a fi angajat cu carte de munca. Parisien Parisien Buna ziua!As dori sa va adresez o intrebare in legatura cu acordarea unui credit in conditiile spuse in titlu.Daca as aplica pentru un credit pe persoana ... (vezi toată discuția)