avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... banner la balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

banner la balcon

Buna ziua,
Vreau sa pun un banner pe fatada balconului meu,un banner de promovare a afacerii mele proprii,apartamentul meu fiind si sediul social.
Dar am inteles ca desi este balconul meu pe langa taxa de la primarie pe care am platit-o trebuie si acceptul asociatiei de proprietari.
Mergand la presedintele asociatiei cu actele necesare el mi-a raspuns ca el nu stie cum sta treaba in cazul asta si ca trebuie sa se documenteze, ca el semneaza dar pentru el este ceva nou caci nu s-a mai confruntat pana acum cu asa ceva.Nu prea intelegea el de ce trebuie acceptul acociatiei.
1.Voiam sa va intreb daca exista vreo reglememtare in acest sens,in care sa gasesc scris ca chiar daca este proprietatea ta trebuie acceptul asociatiei pentru asa ceva.(sa-l ajut putin sa se lumineze pe presedinte)
2.Si daca prin absurd nu mi-ar da acceptul asociatia eu pot sa-mi recuperez banii de la primarie...pentru ca e ciudata situatia,adica primaria iti ia banii da nu are nici o influenta asupra asociatiei.
Da, este proprietate comuna, deci trebuie acordul C.E.
In mod normal, astfel de reclame se afiseaza chiar la initiativa asociatiilor, pentru a beneficia acestea de ceva fonduri.
@adi, proiect iti trebuie atunci cand faci o lucrare, nu e cazul de fata,
daca afisezi benerul ca si o ''perdea'' atarnat in spatiul gol al balconului acolo unde ar trebui sa fie geamuri, nu folosesti fatada:P
incearca si vezi ce se intampla...:O
Ce am uitat sa precizez prima data este ca in blocul in care locuiesc exista in CE niste oameni care nu stiu nici macar pe ce lume sunt.Sincer m-am mutat in acest bloc de 3 ani dar asa oameni nu am mai vazut in viata mea si am mai locuitr si in alte blocuri.In fine destul cu critica.
I-am dat presedintelui aceea cerere,i-am dat si legea i-am dat si aprobarea de la primarie si chitanta cu care am platit...si el imi tot spunea ca el nu stie ce trebuie sa faca, iar cand i-am dat legea 230 a zis ca el nu stie cine e CE.i-am spus ca e presedinte,vicepresedinte,etc.Si el tot o tinea ca el nu stie ce trebuie sa faca, ca trebuie sa se interesez.La un moment dat imi spunea ca daca el de maine nu mai e presedinte?I-am raspuns ca nu are legatura,el e acum si nu are legatura una acu alta.De fapt el tot incerca sa se fofileze, sa-mi spuna ca el s-a saturat si-si da demisia.
La un moment dat m-am enervat si i-am spus ca datoria mea era sa-i dau cererea si sa astept un raspuns, nu sa stau sa-i dau legea care reglementeaza treaba asta si sa-l consiliez, si mai ales sa ma duc eu sa ma consult pe la membri CE(ca m-a trimis pe mine sa vb cu vicepresedintele ca cica e interesul meu).Si zice ca daca asa pun problema ma propune el la sedinta sef de scara,etc,iara a deviat.Dupa cum va spuneam sunt cam dezechilibrati oamenii.
Acuma eu ce as mai putea sa faca inafara de a astepta cele 30 de zile in care trebuie sa raspunda conform legii 544?
Sa va puneti bannerul si sa va faceti presedintele asociatiei, ar rasufla usurat "actualul", ca scapa de corvoada....:))
Documentati-va din legea 230/2007. Asociatia de proprietari are dreprul sa ceara chirie pentru folosirea spatiului comun pentru publicitate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclama pe bloc. pres. asoc. de locatari a spus ca semnatura mea nu conteaza shalimar shalimar Saptamana trecuta a venit presedintele de asociatie la mine pt a-i semna aprobarea de a pune reclama pe peretele exterior al blocului, pe partea unde am si eu ... (vezi toată discuția)
Amplasare benner pe peretele exterior al apartamentului LAUAND LAUAND detin un ap.transformat in spatiu comercial,la parterul unui bloc si am niste intrebari referitoare la amplasarea unor bennere . as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Definirea proprietatii comune in acordul de asociere dorinah dorinah Buna ziua, Multumim pentru ca ne dati o mana de ajutor atunci cind suntem in impas. Va doresc sanatate si toate cele bune. Acum as dori sa ma lamuriti intr-o ... (vezi toată discuția)