avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Biserica sonorizarea prea puternica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Biserica sonorizarea prea puternica

Buna ziua,

Am o mare problema cu sonorizarea prea puternica a bisericii vecina cu mine; in plus de asta ei au montat clopotul bisericii exact langa gardul meu la nici un metru .
Am nevoie de un sfat pentru a sti ce cale sa urmez
Cel mai recent răspuns: manea1984 , utilizator 10:29, 14 Iunie 2011
elena138 a scris:

Atata timp cat nimeni nu-i spune, nu cred ca viseaza popa ca-i deranjeaza pe vecini. Apoi, e bine sa stiti ca politia si garda de mediu nu dau amenzile de la prima reclamatie, ci mai intai informeaza reclamatul.


Cum sa nu stie popa?! Lui daca i-ar canta muzica vecinului la maxim, cand ii este somnul mai dulce, nu ar face reclamatie? Daca nu dau amenzi de la prima reclamatie, cu atat mai mult aceasta ar trebui facuta cat mai repede, sau depuse prima si a doua reclamatie concomitent ;) Eu daca nu vad un semn de circulatie ascuns in pom nu ma informeaza inainte si imi da amenda doar la abateri ulterioare, ci imi face procesul verbal pe loc X-( mesaj offtopic, stiu ...
Sigur ca da! Eu sugerez sa faca abonament la reclamatii, ca sa nu stea la rand zilnic. Apoi, cuvintele sunt scumpe, iar hartia e degeaba!
Zau asa, va cade limba sa-i spuneti omului ce va doare?!
PS. ... e absolut :offtopic: (ce am zis eu).
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
elena138, utilizator
Este un popa care isi face parohia lui si vrea sa fie cum vrea el... prima rugaminte pe care i am facut o a fost sa mute clopotul de langa gardul meu ( este la un metru ) si mi a zis ca o sa faca acest lucru ... inca mai astept desi a trecut jumate de an poate si mai mult; am inteles ca si alti vecini s au plans de boxe dar nu s a ajuns la nici un consens! mai mult decat atat cand i am zis prima data despre clopot a inceput sa vb prin biserica de noi ca nu il lasam sa bata clopotul si lucruri d astea ( punctul meu de vedere e ca nu e om cu care sa te intelegi )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii biserica Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Intrebarea mea poate smulge ceva zambete, dar pentru mine e o problema cat se poate de serioasa! Locuiesc in Bucuresti, sector 6, iar in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, exista un temei legal care permite(/a permits ) instalarea ... Gcerchia Gcerchia Buna ziua, Exista un temei legal care permite instalarea sistemelor de sonorizare exterioara ale bisericilor? In speta vorbim de o biserica inconjurata de ... (vezi toată discuția)
O biserica de cartier deranjeaza zilnic linistea comunitatii klehus klehus In urmca cu aproximativ 1 an de zile in dreptul cladirii in care am domiciliul s-a daramat un parc pentru copii pentru a se construi o biserica fara a intreba ... (vezi toată discuția)