avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sistarea livrarii de apa curenta catre o asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sistarea livrarii de apa curenta catre o asociatie de proprietari

Furnizorul de utilitati( apa curenta, apa menajera, gunoi) a sistat livrarea de apa curenta din cauza restantelor la plata facturilor pe care asociatia de proprietari le are fata de furnizorul de servicii.
Din aceasta cauza sanatatea locatarilor este pusa in pericol pentru ca este foarte greu sa ne bucuram igiena corespunzatoare mai ales acum in sezonul cald si din aceasta cauza este posiubila oricand declansarea unei epidemii.
Intrebarea mea este:
- poate sa fie actionat in judecata furnizorul de servicii si daca da care este suportul legal?
Va multumesc pentyru sprijin.

Ion Motoc
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 17:23, 8 August 2011
Aceste neplaceri se intampla de regula cand presedintele si administratorul nu isi fac treaba adica nu actioneaza in instanta pe cei care nu platesc datoriile in termen de 90 de zile.De cati ani nu a mai platit vecinul dv.intretinerea daca are 23000 lei.
Puteti chema SANEPIDU si poate se va ajunge la o intelegere cu furnizorul de apa.Pentru moment aceasta este cea mai buna solutie.Solutii tehnice sunt dar dureaza,costa bani si riscati sa transformati blocul intr-un focar de infectie.
Daca chemati Sanepidu poate ca restrictionarea consumului nu va fi totala si poate ca in anumite conditii ve-ti primi apa la program sau mai rau . Poate. Nu este o rezolvare definiva convenabila in viitor pentru ca furnizorul o sa va sicaneze cand va este lumea mai draga pe buna dreptate.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara apa rece ContSters266113 ContSters266113 Avem o problema legată de rău platnici. Asociaţia de proprietari a fost anunţată că datorită sumelor restante furnizorul de apă potabilă va opri ... (vezi toată discuția)
Debransare apanova danalexis danalexis Buna seara, In urma cu vreo cateva ore, au venit pe strada noastra cei de la apanova cu toate utilajele din doatare, si au debransat la ceas de seara vreo 3 ... (vezi toată discuția)
Sistarea furnizarii apei reci ely nicolae ely nicolae Se poate sista furnizarea apei reci de catre asociatia de proprietari catre un aingur apartament daca acesta are restante la plata intretinerii? (vezi toată discuția)